6 babybroekjes op een rij

Om iets nuttigs te doen met de kleine stukken stof die ik over had van andere projecten bedacht ik er eenvoudige babybroekjes van te maken. Deze ga ik verkopen voor een klein prijsje. Zo ruim ik mijn stoffenkast op, maak ik er iemand blij mee en verdien ik als het ware een deel terug van het bedrag dat ik voor de stof heb betaald. Kan ik weer nieuwe kopen๐Ÿ˜‰

Ik besloot het simpel te houden en ze allemaal in dezelfde maat te maken, maat 68. Zo hoefde ik maar 1 patroontje te tekenen en kon ik ze achter elkaar uit de stofjes knippen. Lang geleden hoor, maat 68! De jongste gaat hier alweer naar maat 104. Maar zo schattig die kleine broekjes!

Van alle stofjes maakte ik ook iets voor mijn eigen kids. Leuke herinneringen, benieuwd wat ik ervan gemaakt heb? Klik dan op de link: grijs met stippen en roze, bloemen, rood zebra en roest met veegjes. Van de donkerblauwe stof met stippen maakte ik een jurkje, maar die heb ik nooit online gezet.

Op verzoek maakte ik bij onderstaand broekje nog een knoophaarbandje. Hiervoor gebruikte ik het patroon van Tiene. Deze maakte ik 6 cm korter.

Heb er inmiddels al een aantal verkocht, maar mocht je interesse hebben stuur me dan even een berichtje!

2 reacties op “6 babybroekjes op een rij”

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! โ™ฅ

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: