6 babybroekjes op een rij

Om iets nuttigs te doen met de kleine stukken stof die ik over had van andere projecten bedacht ik er eenvoudige babybroekjes van te maken. Deze ga ik verkopen voor een klein prijsje. Zo ruim ik mijn stoffenkast op, maak ik er iemand blij mee en verdien ik als het ware een deel terug van het bedrag dat ik voor de stof heb betaald. Kan ik weer nieuwe kopen😉

Ik besloot het simpel te houden en ze allemaal in dezelfde maat te maken, maat 68. Zo hoefde ik maar 1 patroontje te tekenen en kon ik ze achter elkaar uit de stofjes knippen. Lang geleden hoor, maat 68! De jongste gaat hier alweer naar maat 104. Maar zo schattig die kleine broekjes!

Van alle stofjes maakte ik ook iets voor mijn eigen kids. Leuke herinneringen, benieuwd wat ik ervan gemaakt heb? Klik dan op de link: grijs met stippen en roze, bloemen, rood zebra en roest met veegjes. Van de donkerblauwe stof met stippen maakte ik een jurkje, maar die heb ik nooit online gezet.

Op verzoek maakte ik bij onderstaand broekje nog een knoophaarbandje. Hiervoor gebruikte ik het patroon van Tiene. Deze maakte ik 6 cm korter.

Heb er inmiddels al een aantal verkocht, maar mocht je interesse hebben stuur me dan even een berichtje!

Een gedachte over “6 babybroekjes op een rij

  1. Pingback: Stoer babysetje in zwart- en roestkleur | MADE by MoDi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s