Nelly Dress in okergele rib tricot met Viola legging

dsc00860-1Een tijdje geleden zag ik dat de maakster van de Nelly Dress een nieuw patroondeel uitgebracht had, namelijk lange mouwen voor deze jurk. Ik wist gelijk dat ik de Nelly een keer met deze lange mouwen wilde maken. Daarom printte ik dit deel direct uit. Het basispatroon had ik al liggen, want ik maakte al eerder een Nelly voor mijn oudste zonder mouwen.

Gele rib tricot
Toen ik laatst stofjes ging bestellen bij Babystofjes.nl bestelde ik ook een stofje speciaal voor een Nelly, namelijk gele ribtricot. Een heerlijk zacht stofje!

Patroon
Het patroon van de Nelly Dress vind je hier en de mouw hier. Ik maakte dit jurkje op de groei, zodat mijn 4,5 jarige kleuter het na de zomer (hopelijk) ook nog aan kan. Ze draagt nu maat 110, dus ik zou normaal voor maat 116 zijn gedaan, maar omdat ik de Nelly (erg) baggy vind vallen koos ik voor breedtemaat 110 en lengte maat 116.

Legging
Ik maakte hier ook weer een Viola legging bij van LMV. Ook in maat 116. De stof van de legging koos ze zelf. Ze vindt de bloemen en vlinders prachtig! Ook deze is van Babystofjes. Hij staat leuk bij de effen okergele rib tricot.

Nu heeft ze even genoeg geel in haar kast. Op naar een ander kleurtje:)

Op de foto
Haar stoere zwarte boots kochten we bij Ziengs en haar favoriete luchtje is haar Nijntje parfum. En mijn favoriete plantensoort is een orchidee;)

3 reacties op “Nelly Dress in okergele rib tricot met Viola legging”

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: