3 x hetzelfde broekje (jongens short) genaaid

Een beetje lui voel ik me wel. Ik gebruikte 3 keer hetzelfde patroon om een shortje voor mijn zoontje te naaien. Ik had gewoon echt geen zin om een ander patroon over te tekenen op patroonpapier. Erg toch! Zou het tijd zijn voor een projector?

Patroon & stof
Het patroon dat ik gebruikte is de Joggers van Lowland Kids. Toch hebben ze allemaal wel een net iets andere look. Het zijn verschillende stoffen: jogging, french terry en stretch badstof. De laatste 2 zijn reststukken van stoffen die ik eerder gebruikte voor andere projecten. Klik op de linkjes om te zien wat ik er al mee maakte. Hier zie je ook waar ik ze kocht.

Recycle
De zwarte joggingstof is een stof die ik hergebruikte. Het was een joggingbroek van papa. Hier zat een gat in, maar verder was de stof nog mooi. Zo krijgt de broek een mooi nieuw leven voor zoonlief (in maatje 92). Het koordje, boordstof bij de zakken en het labeltje komen ook va deze broek.

Variatie zakken
Bij het legergroene broekje maakte ik een variatie op de zakken. Een simpele aanpassing, toch weer een andere uitstraling.

Pasvorm
Benieuwd naar de pasvorm van de Joggers? Deze zie je hier. Want eigenlijk is het het 4e broekje dat ik maakte in deze maat. Ik maakte hem al eerder in tricot;)

Het broekje zit lekker (dat moet wel;)) en heeft een mooie pasvorm. Ik spreek hierbij wel met mezelf af, dat dit de laatste was in maat 92. Als ik nog meer broekjes wil maken pak ik écht een ander patroon! Volgende zomer mag het weer;)

Op de foto:
Nepleren label / Zeeman
Zijnaadlabel / Cottontrends
In de tailleboord zit bij alle broekjes taille elastiek

Ze gaan allemaal mee op vakantie! Welke vind jij het leukst?

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: