Babydekentje met wafelstof en badstof (nr 2)

Zoals ik in mijn vorige blog al vertelde heb ik bij Karteris in Nijmegen een hele stapel stoffen ingeslagen om te naaien voor onze babyboy. Na het eerste dekentje ging ik gelijk aan de slag met het tweede dekentje voor de wieg. Opnieuw gebruikte ik wafelstof en badstof, maar toch heeft het dekentje weer een hele andere look.

Stoffen
De fantasy wafelstof in de kleur jeans die ik gebruikte vind je hier. Ik gebruikte er weer rekbare badstof bij, dezelfde soort als bij de vorige deken, alleen ging ik nu voor wit. Ik vind het patroon in de wafelstof erg mooi en ook de kleur!

Hoe ik de deken maakte lees je in mijn vorige blogpost. Ook dit dekentje is 75 x 100 cm. Ik naaide eerst het labeltje op de witte stof en daarna pas de 2 stofjes aan elkaar. Zo krijg je een mooiere afwerking.

Waar gekocht?
Knuffel Zeepaard – Jysk
Hydrofiele luier – Meyco
Nepleren labeltje – Action

Het volgende dekentje wordt een ledikantdeken!:) Volg mij via Facebook als je het niet wilt missen.

SInterklaasaanbieding

2 gedachtes over “Babydekentje met wafelstof en badstof (nr 2)

  1. Pingback: Walvis bekleding voor mandje & kasthanger | MADE by MoDi

  2. Pingback: Omslagdoek voor baby naaien | MADE by MoDi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s