Plottercadeautjes voor de juffen en meester

Aan het einde van het schooljaar vinden wij het heel leuk om een kleinigheidje aan de leerkrachten van onze kids te geven om ze te bedanken voor het fijne schooljaar.

Bedrukte tas voor juf
Mijn oudste dochter wist dit jaar al precies wat ze aan 1 van de juffen wilde geven. Een tas, net als ze aan haar juffen van afgelopen jaar gaf. Via deze link zie je ook waar ik de tassen gekocht heb. Ik gaf er wel net weer een andere draai aan. Precies hetzelfde maken vind ik niet leuk.

I love glitter
Voor de naam van de juf gebruikte ik het lettertype ‘I love glitter’, deze blijf ik erg mooi vinden. Lees hier hoe je met speciale tekens te krullen (of hartjes etc. kunt vinden) en lees hier hoe je knockout techniek toepast met het uitgesneden stukje uit de letters juf voor het plaatsen van de naam.

Keycord juf
Haar tweede juf had ze afgelopen jaar ook al 1 dag per week, dus die had al een tas gehad. Voor haar verzonnen we iets anders. Het werd een keycord. Deze bedrukte ik met https://www.amazon.nl/dp/B091715M43?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1&_encoding=UTF8&tag=mamamodi-21&linkCode=ur2&linkId=98f5350c18376ad4b8a7958c99f7a97c&camp=247&creative=1211">keycordsSiser Flexfolie. Dit werk het beste ontdekte ik laatst toen ik deze keycords voor haar vriendinnen maakte. De keycords bestelde ik hier voor weinig. Het lettertype is ook ‘I love glitter’. De bloemetjes vond ik via Google en traceerde ik.

Keycord meester
Ook de meester van mijn jongste dochter kreeg een keycord. Deze met een wat stoerder lettertype. Ik weet niet meer welke het is, ik ben het vergeten op de slaan. De pijltjes komen uit de gratis bibliotheek in Silhouette studio.

Chocola
Ik had mijn dochter (van 5) gezegd dat we er iets lekkers voor de meester bij zouden doen. Ze wilde zelf graag vragen wat hij het lekkerste snoep vindt. Zijn antwoord was chocola. Dus we gingen samen naar de winkel om een lekkere reep chocola voor hem uit te zoeken: ze koos voor Milka Oreo en Milka confetti. En grote zus wilde aan de juf met het keycord hetzelfde geven. De juf die de tas krijgt vinden we overigens even lief, maar de tas was in verhouding tot de keycords al duurder, dus vandaar dat er verder niks meer bij zit.

Kaart
De meiden maakten zelf nog een kaart voor de onderwijzers. Hiervoor gebruikten ze als basis krafpapier. Ze schreven er zelf een bedankje op voor de leerkracht.

Inpakken en geven
We pakten de cadeautjes feestelijk in. Met een cadeaulabel dat ik maakte met mijn Cameo (hier kun je o.a. een ontwerp van papier mee uitsnijden), lint van Action en touw van Zeeman.

Het geven vonden ze natuurlijk het leukst. Ze gingen er trots mee naar school en ‘uiteraard’ waren de leerkrachten er heel blij mee;)

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: