Onderbroekje en hemdje genaaid met poesjes

Het gebeurd niet vaak dat ik zo vaak achter elkaar hetzelfde naai. Dit is het 5e ondergoedsetje dat ik naaide voor mijn dochters. Dit is het derde setje (onderbroek en hemdje) dat ik voor de jongste dochter (bijna 5) naaide. Ze draagt de handgemaakte setjes het liefst. Deze worden het eerst uit de kast gepakt als ze er weer schoon in liggen.

Poezen tricot
Dit setje is gemaakt van een tricot stof met poesjes. Ik vind het zo’n schattig stofje en heb niet eens iets speciaals met katten. Dochterlief vindt hem ook erg leuk! Het stofje is van Fiona Hewitt en je kunt het hier bij Makoma Stoffen bestellen.

Patronen
Benieuwd welk patroon ik gebruikte voor het naaien van het hemdje en onderbroekje? Ik vertel je in deze blog welk gratis patroon ik voor het hemd gebruikte en welk patroon ik gebruikte voor het onderbroekje! Je vindt hier ook directe links naar de patronen.

Ik heb mijn oudste dochter beloofd om voor haar ook nog een setje te naaien, maar ik doe eerst even wat andere projectjes tussendoor. Ze helpt me er vast wel aan herinneren;)

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: