Baby setje naaien voor jongen met joggingbroek & sweater

Weet je nog dat ik een paar blogs geleden vertelde dat ik een nieuw favoriet naaipatroon heb (voor jongens)? Hier maakte ik toen een joggingbroekje van in jeanstricot. Nu maakte ik het patroon opnieuw, maar dit keer in een okergele french terry. En die is net zo leuk geworden!

Naaipatroon joggingbroek jongen
Het naaipatroon dat ik gebruikte is de Taylor joggers van Lowland Kids. Ik vind hem zo stoer en leuk om te maken! Met o.a. de kniestukken kun je lekker variëren. Bij mijn vorige versie stikte ik ze door en nu draaide ik de french terry met de verkeerde kant naar buiten. Toch weer net een andere look!

De enige opmerking die ik over het patroon kan hebben is dat ik de boordjes bij de enkels vrij hoog vind. De volgende keer zou ik deze misschien iets korter maken en dan het patroondeel erboven iets verlengen, maar het is niet super storend.

Sweater
Voor de sweater gebruikte ik net als de vorige keer het gratis naaipatroon, de Ringer Tee van Brindille & Twig. Ik maakte de boordjes bij de mouw en onderaan iets breder, zodat hij net iets meer op een ‘echte’ sweater lijkt. Ik gebruikte tricot, zodat het een echte voorjaarssweater is en dus niet te warm.

Stoffen
De okergele french terry kocht ik bij Karteris in Nijmegen (Babystofjes.nl). Hij is van Megan Blue. De witte boordstof is van Plotterstad en de tricot met walvissen is ook van Karteris in Nijmegen. Deze gebruikte ik al eerder voor een babybroekje met ‘voetjes’. Toen gebruikte ik de stof per ongeluk op de kop, oeps…..

Op de foto
Helemaal blij met dit frisse voorjaarssetje. Mijn zoontje showt het terwijl hij op zijn lekkere zachte zelfgemaakte boxkleed ligt. Het valt nog niet mee om goede foto’s te maken van een baby die niet stil ligt, maar hij is wel altijd lekker vrolijk en enthousiast!♥

Schattig knuffeldoekje hé trouwens? Deze is van Lief!

Bedankt voor het lezen! Volg je me al op Instagram?

Zeeman: Ontdek onze fancollectie

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: