Gloria top met streepjes

Wat draag je als het boven de 30 graden is? Zo min mogelijk! Ik maakte even geleden al deze top en nu zijn het perfecte dagen om hem te dragen in Nederland. Want veel warmer dan 36 graden gaan we het hier niet krijgen (hoop ik…..). Natuurlijk kun je hem ook al aan als het wat minder tropisch is.

Gloria haltertop
Het is de Gloria top van Emma & Mona, een gratis patroontje. Een haltertop met strikbandjes. Ik vind dit zo schattig staan aan de achterkant met het blote ruggetje. Je werkt aan de voorkant met een beleg. Deze zou ik de volgende keer net zo lang als de top maken, dus dat je de hele voorkant voert. Nu krult hij toch een beetje op. Maar ach, dat zijn details.

Streepjes tricot
De stof kocht ik al even geleden bij Megastoffen op de markt in Doetinchem. Ik maakte er ook al een jurkje van, waar we ook nog steeds heel blij mee zijn. Een aangepaste Imme met roezel. De stof is nu op, dus weer lekker een restje verwerkt!

Ik had zelf bedacht de top te combineren met haar zwart wit geruite rokje van Name-It, maar mijn dochter wilde haar spijkerrokje van Carter’s erbij aan. Kan ook!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s