Snel dames shirt naaien met gratis naaipatroon

Streepjes, streepjes, streepjes… ik ben er dol op! Er zijn altijd gestreepte items in mijn kledingkast te vinden. En zeker ook in mijn stoffenkast!

Stof
Dit lapje lag er al even. De stof kocht ik bij Megastoffen op de markt in Doetinchem. Ik had het in eerste instatie gekocht om iets voor de kids van te maken, maar vond het type stof daar toch niet zo geschikt voor. Ik besloot er een simpele top voor mijzelf van te naaien. Even zoeken in mijn kast… welke patronen liggen er nog?

Rea top ipv jurk
Ik besloot de Rea jurk van Bel’Etoile als basis te gebruiken. Ik korte hem in tot t-shirt lengte en werkte hem anders af. Met zowel aan de hals als aan de mouwen boordjes. Verder knipte ik het achterpand in 2 delen, om te spelen met de streepjes in verschillende richtingen.

Ik streek er nog een applicatie op voor de finishing touch! Heb geen idee meer waar ik deze gekocht heb. Bekijk hier andere mooie strijkapplicaties!

Heb ook nog een patroon en stof voor mezelf klaarliggen om een jurk te naaien, maar hier moet ik echt nog even zin in krijgen…

Tot snel! Volg je mij al op Insta?

Combi
De jeans is van Levi’s (mijn favoriete jeansmerk) en het rode riempje vind je hier.

Ps: ik besloot mijn hoofd maar eens niet van de aan foto’s af te knippen. Mijn dochter lachte mij uit bij het zien van de foto’s… hopelijk doen jullie dat niet;)

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: