Babybroekje met voetjes

Onlangs kwam ik op de Facebookgroep Naaien voor kids dit patroon tegen van een babybroekje met voetjes. Iemand deelde het patroon, maar niemand leek het broekje nog gemaakt te hebben. Ik had wel zin om dit uit te proberen met een baby op komst!

Patroon
Ik ging voor maatje 56, omdat mijn ervaring is dat je dit soort broekjes toch maar tot maat 56/62 gebruikt. Dus mocht hij goed bevallen, dan volgt er wellicht nog 1 in een maatje groter. Maar ik kan hem nu nog niet passen;) Je vindt het patroon van Makerist hier. Het broekje is leuk en makkelijk om te maken. Zit zo in elkaar.

Stof
Het tricot walvis stofje komt van Karteris / Babystofjes.nl. Leuk om te zien dat je voor zo’n babymaatje maar een klein stukje nodig hebt. Ik heb volgens mij een halve meter gekocht en kan er nog wel een broekje of topje uithalen.

We combineren het broekje met een gekregen blauw-grijs shirtje en geel mutsje van de Zeeman.

Blij met dit setje!

Zeeman: Ga er ook voor.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s