Roze boxkleed van wafelstof en badstof

lrg_dsc066573,5 jaar geleden was ik lang niet zo fanatiek met bloggen als nu. Sterker nog, ik leerde toen net naaien. Toen mijn oudste dochter een paar maanden oud was, maakte ik een boxkleed. Een boxkleed, dat ik ook voor mijn tweede dochter weer met plezier heb gebruikt.

Ik bedacht me dat ik hem nog nooit had gedeeld op deze blog, dus bij deze doe ik dat alsnog.

Vulling
Als vulling gebruikte ik schuimrubber. Deze kocht ik op de markt in Doetinchem. Deze kraam staat er nog steeds:)

Stof
De stoffen kocht ik bij Karteris in Nijmegen. Ik gebruikte badstof en wafelstof, allebei 100% katoen.

Details
Aangezien het al wat langer is geleden dat ik dit boxkleed naaide, kan ik je de details van het proces niet meer zo goed vertellen. Ik heb hem al wel meerdere keren gewassen en hij ziet er nog steeds goed uit!

Nieuw boxkleed voor de jongste
Toen mijn jongste dochter werd geboren, maakte ik weer een boxkleed. Deze werd mintgroen met wit-zwart. Ik vulde hem met een dekbed. Ook maakte ik een tekening van de afmetingen. Benieuwd? Bekijk hem hier.

Ik ben benieuwd hoe lang de box hier nog in huis zal staan en hoe lang we er nog van kunnen genieten. Mijn dochter die 2 weken geleden 1 werd wil er af en toe toch nog wel even in. Handig, als ik wil eten koken of even boven naar de wasmachine moet:) We zullen zien!

Bedankt voor het lezen! Wil je mij volgen? Volg me op Instagram!

Een gedachte over “Roze boxkleed van wafelstof en badstof

  1. Pingback: Monddoekjes, washandjes & herbruikbare wattenschijfjes van wafelstof | MADE by MoDi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s