Babysetje met broekje, shirtje en haarbandje

Rollen, rollen, rollen… het valt niet mee om foto’s te maken van een baby die alleen nog maar op haar buikje wil liggen! Gelukkig is het met behulp van grote peuterzus, die er tegenwoordig met een tweede camera bij staat als ik foto’s ga maken, uiteindelijk toch gelukt! En het grappige is dat die peuterzus soms ook gewoon echt leuke bruikbare foto’s maakt! Een fotograaf in de dop?

Burda Baby & Oliver
Een tijdje geleden maakte ik een babysetje bestaande uit een shirt uit de Burda Baby van 2018 gecombineerd met het populaire Oliver broekje. Dit is één van mijn favoriete setjes geworden, maar begint een beetje aan de strakke kant te zitten. Tijd voor een nieuwe set, in een maatje groter, namelijk maat 68.

Dit keer maakte ik het shirt uit de Burda Baby met korte mouwen en voegde ik er een flutter aan toe. Zoals ik de vorige keer al aangaf, valt dit Burda Baby patroon groot uit, dus ik maakte maat 62, maar hij valt dus uit als 68. Ik gebruikte de flutter uit het patroon van de Flutter Sweatshirt Dress van Brindille & Twig.

Zwart en wit hartje
Het effen mintgroene stofje dat ik gebruikte voor het shirt heb ik opgeleukt met een kleine flexfolie print. Deze hartjes heb ik met de hand uitgeknipt. Ik vind het leuk dat het zwart- witte uit het broekje zo terug komt in het shirt.

Oliver broekje
Het Oliver broekje maakte ik al een tijdje geleden, maar lag nog ongedragen in de kast, omdat ik er geen bijpassende top bij had (en omdat het eerst nog te groot was). Nu gelukkig wel! En wat vind ik dat gave zwart-witte stippen stofje schattig zeg en het voelt ook nog eens heerlijk zacht aan! Herken je het stofje? Dat kan, want ik gebruikte het al eerder voor een boxkleed.

Hip knoophaarbandje
Ten slotte maakte ik er nog een haarbandje bij in hetzelfde stofje als de broek. Het is gewoon een rechte strook stof (van 34 cm breed bij 10 cm hoog). Deze heb ik met de goede kanten op elkaar alleen aan de lange zijden vastgestikt. De uiteinden heb ik onafgewerkt gelaten, een keer wat anders!

Heb het nieuw setje vandaag gelijk aangegaan. Kan ze hem lekker showen! En het peutertje vroeg of ik nu weer iets voor haar wil maken, want zij wil ook weer op de foto. Natuurlijk wil ik dat, ideeën in overvloed!

Ps: de eerste 2 foto’s zijn gemaakt door mijn dochtertje van (net) 3! Te leuk om niet te plaatsen:)

img_2463

 

6 gedachtes over “Babysetje met broekje, shirtje en haarbandje

  1. Pingback: Test | MADE BY MoDi

  2. Pingback: Lena Dress met een strikje | MADE by MoDi

  3. Pingback: Zwart Oliver broekje met witte tekeningetjes | MADE by MoDi

  4. Pingback: ‘Dotje’ jurkje met dotjes legging | MADE by MoDi

  5. Pingback: Kledingsetjes voor Baby Born | MADE by MoDi

  6. Pingback: Scrunchies en haarstrikjes van restjes stof | MADE by MoDi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s