Zwart Oliver broekje met witte tekeningetjes

img_2169Bijzonder is hij niet, origineel of nieuw ook niet, maar super leuk vind ik hem wel! Het heerlijke Oliver broekje. Ik gok dat bijna iedere naaister dit broekje al wel eens voor haar baby heeft gemaakt! En in ieder stofje krijg je weer een hele ander look.

Dit is echt zo’n broekje waar baby’s lekker vrij in kunnen bewegen. Ik zou hem zelf ook wel willen hebben;)

Stof

Dit superleuke stofje met tekeningetjes erop kocht ik bij Studiostof. Het voelt heerlijk zacht aan! Je vindt de zwart / witte figuurtjes tricot hier.

Combinatie
Dit zwart / witte broekje is natuurlijk heel makkelijk te combineren met veel verschillende kleuren. Ik heb hier gekozen voor een combinatie met dit gave roze shirtje van Prénatal. De tekst klopt (hoe jong ze ook is) nu al! Dit ‘Meisje Eigenwijsje’ shirt vind je hier.

Patroon Oliver broekje
Het gratis patroon van het Oliver broekje vind je hier. Ik maakte dit broekje al eerder in het wit met zwarte stippen en in het roze.

Sorry voor de onscherpe foto’s hieronder. Een iPhone camera presteert buiten vele malen beter… En een gewone camera vind ik zoveel gedoe. Dat kost me dan weer teveel tijd. Volgende keer maar foto’s voor het raam maken:D

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s