Stoere sweaterjurk met lief printje voor baby

Het modelletje van deze jurk is stoer, maar het printje lekker zoet door de lieve glitterhertjes. Een comfortabel sweaterjurkje met korte mouwen voor een beweeglijke baby in maatje 68.

Glitterhertjes en boordjes
Deze stof zagen jullie al eerder verwerkt tot een Candy Dress voor mijn peuter. Het is een heerlijk stofje om mee te werken! De zilverkleurige gebreide stof die ik voor de boordjes heb gebruikt, kocht ik een tijdje geleden als coupon op de markt (voor 1 euro!). Bij toeval legde ik de stofjes op elkaar op de stapel in de kast en zag dat ze heel goed bij elkaar passen.

Gratis patroon
Als patroon gebruikte ik de Ringer Tee van Brindille & Twig, welke je gratis kunt downloaden op de site. Deze is verkrijgbaar in de maat 0-3 maanden tot 6 jaar. Bij het in elkaar zetten gebruik je alleen een overlock of overlocksteek op de naaimachine, dus dat is lekker makkelijk. Overigens heb ik de jurk met 6 cm verlengd, om ervoor te zorgen dat het geen shirt, maar een jurk is geworden. Ik heb een ander jurkje in maat 68 gepakt om dit uit te meten.

Op een warme dag kan mijn meisje hem zo aan met blote beentjes en als het iets frisser is met en witte of grijze legging eronder….of mini kniekousjes, ook super leuk! Even zoeken of ik die kan vinden:) Iemand tips? Natuurlijk doen we er ook bijpassende babyschoentjes bij!

Speeltoestellen kopen

8 reacties op “Stoere sweaterjurk met lief printje voor baby”

  1. […] Ik gebruikte dus een ander patroontje dan de Ringer Tee die ik hier graag voor gebruik in verlengde versie. Hieronder zie je welke jurkjes ik eerder maakte: – Roze sweaterdress met hertjes – Baby sweaterdress met strikje – Stoere roze sweaterjurk met hertjes en Cuff boorden – Stoere sweaterjurk met lief printje […]

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: