Een zuurstokroze Candy Jurk

Eindelijk heb ik Candy Jurk gemaakt! Hij stond al heel lang op mijn verlanglijstje, maar op de een of andere manier zag ik er een beetje tegenop. Hij leek mij niet gemakkelijk om te maken en later bleek het patroon ineens niet meer verkrijgbaar op de website van La Maison Victor.

Naaien voor beginners
Toen ik hoorde dat het patroon in het boek ‘ Naaien voor beginners KIDS’ van LMV staat, heb ik het boek gelijk besteld. Dat het patroon in een boek voor beginners staat gaf al aan dat het niet heel erg moeilijk kon zijn. En dat was het ook zeker niet. In het boek staat een duidelijke instructie en op de website van LMV vind je ook een video tutorial voor het maken van de Candy Jurk. En het maken van de zakken, waarvan ik dacht dat het moeilijk zou zijn, was prima te doen. In het boek staan trouwens nog 13 andere (leuke) patronen voor kinderen. Een aanrader dus.

Hertjes stof
De roze stof met hertjes is een joggingstof die ik onlangs kocht bij Karteris in Nijmegen. Ik vind de zuurstokroze kleur erg toepasselijk bij deze Candy Jurk. Verder heb ik het patroon precies gevolgd, ik heb alleen het rokje 2 cm langer gemaakt. Ik las in meerdere blogs dat deze erg kort uitvalt en dat klopt ook wel.

Mijn eerste Candy is erg goed gelukt, al zeg ik het zelf. Ook de afwerking (aan de binnenkant) krijg ik steeds mooier. ‘Oefening baart kunst!’. En één ding is zeker, er gaan nog meer Candy’s volgen!

7 gedachtes over “Een zuurstokroze Candy Jurk

  1. Pingback: Stoere sweaterjurk met lief printje | MADE BY MoDi

  2. Pingback: De 7 leukste naaien voor kids boeken | MADE by MoDi

  3. Pingback: Roze sweaterdress met hertjes | MADE by MoDi

  4. Pingback: Leather Sweater zonder leather & een gerecyclede jeans | MADE by MoDi

  5. Pingback: I love Candy & icecream | MADE by MoDi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s