Een zuurstokroze Candy Jurk van La Maison Victor

Eindelijk heb ik Candy Jurk gemaakt! Hij stond al heel lang op mijn verlanglijstje, maar op de een of andere manier zag ik er een beetje tegenop. Hij leek mij niet gemakkelijk om te maken en later bleek het patroon ineens niet meer verkrijgbaar op de website van La Maison Victor.

Naaien voor beginners
Toen ik hoorde dat het patroon in het boek ‘ Naaien voor beginners KIDS’ van LMV staat, heb ik het boek gelijk besteld. Dat het patroon in een boek voor beginners staat gaf al aan dat het niet heel erg moeilijk kon zijn. En dat was het ook zeker niet. In het boek staat een duidelijke instructie en op de website van LMV vind je ook een video tutorial voor het maken van de Candy Jurk. En het maken van de zakken, waarvan ik dacht dat het moeilijk zou zijn, was prima te doen. In het boek staan trouwens nog 13 andere (leuke) patronen voor kinderen. Een aanrader dus.

Hertjes stof
De roze stof met hertjes is een joggingstof die ik onlangs kocht bij Karteris in Nijmegen. Ik vind de zuurstokroze kleur erg toepasselijk bij deze Candy Jurk. Verder heb ik het patroon precies gevolgd, ik heb alleen het rokje 2 cm langer gemaakt. Ik las in meerdere blogs dat deze erg kort uitvalt en dat klopt ook wel.

Mijn eerste Candy is erg goed gelukt, al zeg ik het zelf. Ook de afwerking (aan de binnenkant) krijg ik steeds mooier. ‘Oefening baart kunst!’. En één ding is zeker, er gaan nog meer Candy’s volgen!

10 reacties op “Een zuurstokroze Candy Jurk van La Maison Victor”

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: