Sweater naaien voor dreumes met gratis patroon (+KORTINGSCODE)

Met een spijkerbroekje en een toffe sweater is een jongetje al gauw leuk gekleed. Spijkerbroekjes heb ik al in verschillende tinten ingeslagen. Deze koop ik toch liever kant en klaar in de winkel of online, want je krijgt ze zelf nooit zo mooi en stoer. Vorig jaar deed ik wel een poging van een broekje in jeans tricot, deze zie je hier. Was niet verkeerd, maar ik vind ze uit de winkel nóg leuker.

Sweater naaien
Sweaters daartegenover kun je wel heel goed zelf maken. Ik gebruikte hiervoor een gratis patroon van Brindille & Twig: de Ringer Tee. Ik maakte de boordjes een tikkie breder. Ik koos maat 84 (86) voor mijn 12 maanden oude dreumes. De Ringer Tee maakte ik al veel vaker, een heel fijn patroon! Hier zie je alle Ringer Tee creaties.

French terry stof (KORTINGSCODE)
Deze okergele french terry kocht ik bij Hip en Eigenwijs. Het is van het merk Swafing. Wil je deze stof ook kopen? Of andere hippe stoffen? Speciaal voor mijn volgers mag ik een kortingscode aanbieden van 10% op het gehele assortiment van Hip en Eigenwijs! Gebruik hiervoor de code 20822moniek en dan word je korting automatisch verrekend. De code is geldig tot en met 30 november 2022, dus wacht niet te lang! Klik hier om direct naar Hip en Eigenwijs te gaan! Ik gebruikte tricot als boordstof. Deze komt uit mijn eigen voorraad. Dit gaat prima, al is echte boordstof nog mooier. Tricot is wat slapper.

Opdruk flexfolie
Voor de opdruk gebruikte ik zwart flexfolie met carbon look. Geeft een stoer effect vind ik! Voor de tekst ‘Oh, boy!’ gebruikte ik lettertype Ravie. Deze gebruik ik veel, omdat hij lekker bulky en speels is. Ik gebruikte mijn Cameo voor het uitsnijden van het folie en perste het vast op de sweater met mijn Easypress.

Auto!
Verder plaatste ik op de mouw en op de achterkant een klein autootje. Dit autootje komt uit Silhouette studio, het staat bij de gratis afbeeldingen. Ik plaatste hem precies tussen de lijntjes. Dat idee kwam spontaan toen ik een mooi plekje zocht. Dat was een leuk puzzelwerkje;) Mijn zoontje is dol op autootjes, dus vandaar. Die op de mouw kan hij zelf zien!

Spijkerbroekje
Het zwarte spijkerbroekje dat mijn zoontje draagt komt van de HEMA. Daar verkopen ze ook hele leuke kleertjes voor baby’s en dreumessen!

Het speelgoedautootje is van Oball. Het is door de balletjes in de wielen een rammelaar en auto in 1. Door de gaten in de bovankant kan je kindje hem gemakkelijk zelf vastpakken. Lees hier meer over Oball auto’s. De stoere schoentjes zijn van Shoesme. Deze schoentjes zijn echt super fijn als je kindje net kan of leert kopen. Deze kleur past vrijwel overal bij!

Van de stof heb ik nog best een stuk over, ondanks dat ik maar een halve meter kocht. Misschien kan ik er nog een broekje van maken. Wordt vervolgd als dat lukt:)

Eén reactie op “Sweater naaien voor dreumes met gratis patroon (+KORTINGSCODE)”

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: