Ester & Ebbe shirt met gesmolten smileys

De trend met gesmolten smileys vind ik zo leuk! Ik wilde hier heel graag een shirtje voor mijn zoontje mee maken. Ik ging op zoek naar een leuke print en had deze snel gevonden.

Patroon shirt
Het shirt hoefde verder niet heel spannend te zijn, dus het werd ‘gewoon’ weer een Ester & Ebbe. Dit patroon gebruikte ik al in maat 92 voor deze groene en ook voor deze grijze. Hij lang er dus nog en dat scheelt weer tijd;) Wat ik aanpaste? Ik maakte een omslag bij de mouwtjes en liet hem onderaan aan de achterkant iets rond lopen. De blauwe tricot kocht ik hier.

Opdruk / print
De print op het shirtje maakte ik met behulp van mijn Cameo Silhouette. Ik maakte eerst een ontwerp in silhouette studio en daarna sneed ik hier het flexfolie mee uit. Ik perste het flexfolie op het shirt met mijn Easypress van Cricut. De afbeelding haalde ik van internet en deze traceerde ik in Silhouette Studio. Het dambord zette ik er nog achter op de achterkant en ik verzon er een toepasselijk tekst bij. Vind het erg tof geworden! Het flexfolie is neon oranje. Het laat zich niet zo makkelijk fotograferen op dat blauw.

In 2020 stond ik op dezelfde plek met mijn meiden. Zoonlief was er toen nog niet eens. En toen waren er ook zwanen. Zouden het dezelfde zijn? En wat waren mijn meisjes nog klein….. Zoonlief wilde de zwanen trouwens aaien, hihi.

Combinatie:
– Sneakers: Shoesme
– Jeansshort: HEMA
– Jeans (flatlays): Name It

Ik moet nog heel veel blogs schrijven, er ligt nog van alles op de stapel, dus tot snel!

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: