Ester & Ebbe hack met ronde onderkant

Na een aantal ‘gewone’ Ester & Ebbe shirts voor mijn zoontje vond ik het tijd voor een beetje variatie. Ik besloot voor een afgeronde zoom aan de achterkant te gaan. Een kleine aanpassing, maar toch net weer een andere look.

Shirt met ronde zoom
De Ester & Ebbe is een gratis patroon van Threads by Caroline. Deze aanpassing is heel eenvoudig te doen. Bij het knippen van het achterpand van het shirt tekende ik de onderkant in het midden 3 cm lager dan op het patroon. Dit tekende ik afgerond door naar de zijkanten die de normale hoogte houden. Je kunt ditzelfde ook bij het voorpand doen als je het leuk vindt.

Kort baggy broekje
Het patroon voor het baggy korte broekje met kangoeroe zak tekende ik zelf. De volgende keer zou ik de zak iets kleiner maken, verder ben ik er blij mee!

Stoffen
Beide stofjes kocht ik bij Kateris in Nijmegen. De tricot met wilde dieren is van het merk Stenzo en de blauwe ribtricot is van Snoozy Fabrics.

Strandspeelgoed
Leuk hรฉ de speelgoed ijsjes die je op foto ziet? Ze horen bij een strandspeelgoedset van HEMA. Er zitten nog meer ijsvormpjes en een leuke auto bij. Ook binnenshuis nu al een hit bij ons!

Nu wordt het tijd om een keer een ander patroon te gebruiken voor een shirt. Iemand tips voor een leuk jongenspatroon? Laat het weten in een reactie.

Tot snel! Volg je mij al op Instagram?

Geef een reactie

Instagram

Nieuwste reacties

%d bloggers liken dit: