Een eenvoudige Ester & Ebbe

lrg_dsc00590Het Ester & Ebbe patroon is een favoriet hier. Met dit patroon kun je lekker variëren en je shirt zit snel in elkaar. Dit keer ging ik voor een eenvoudig shirt met lange mouwen. Gewoon omdat mijn dochter daar wel wat nieuwe van kan gebruiken. Ze is flink gegroeid. Leggings lijken uit het niets te kort te worden en bij maat 98/104 zie ik bij truitjes een blote buik of hemd verschijnen.

Zwart-wit
Een goede reden om weer achter de naaimachine te kruipen. Ik gebruikte het zwart-witte stofje van Stenzo dat ik bij Karteris kocht. Hier maakte ik voor mijn dreumes ook een Ester & Ebbe van, maar dan mét flutters.

Bij mijn 4-jarige maakte ik er één zonder flutters, maar met strijkapplicatie. Deze kocht ik bij Kraluka. Ik heb meerdere applicaties op voorraad liggen en deze zocht ze zelf uit. De applicatie heb ik eerst vastgezet met het strijkijzer en daarna nog op het randje vastgestikt met een rechte steek. Ik maakte van de Ester & Ebbe maat 110.

Combinatie
Benieuwd waar de gekochte kleding vandaan komt?
Hier vind je de rok van B.Nosy
Hier vind je de leatherlook legging van Hippe Beebjes
Hier vind je de schoenen van Ziengs

Ik heb weer een blije dochter! Op naar het volgende project:)

BoekenBoeken

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s