De leukste (en fijnste) pyjama’s voor kinderen

Bij ons thuis zijn we fan van pyjama’s, vooral pyjama’s van de HEMA. Al kopen we ook wel eens een ander merk. De pyjama’s van HEMA zijn verkrijgbaar in superleuke kleurtjes én ze blijven mooi. Ze blijven mooi in vorm en de kleur blijft mooi. Hier zie je de pyjama’s die wij de afgelopen tijd kochten in een heuse shoplog!

Kijk nou hoe zacht en aaibaar deze babypyjama is die zijn zoontje hier draagt! Er staan schattige bruine beren op en hij is lekker warm. Bekijk deze pyjama hier bij HEMA!

Deze pyjama met Minnie, is niet van HEMA. Deze vonden we bij H&M. Ook deze pyjama’s bevallen hier erg goed. Mijn oudste dochter koos deze zelf uit in de winkel. Bekijk hem hier op HM.nl!

Deze vrolijke stippenpyjama in ribstof is wel weer van HEMA. Hij heeft leuke rolzoompjes en een mooie dikke kwaliteit. Bekijk deze meisjespyjama met bruine stippen hier.

Hier showen mijn dames hun pyjama’s. De jongste dochter draagt een pyjama met luiaard en heerlijke warme en zachte top. Mijn oudste een mooi exemplaar met panterprint en glitters. Deze kregen ze cadeau van oma. Je kunt wel raden uit welke winkel ze komen…. tja HEMA! Bekijk hier alle meisjespyjama’s.

Zelf naaien
Ik vind het ook heel leuk om zelf pyjama’s te naaien, maar wegens tijdgebrek kwam dat er voor de meiden niet van. Voor mijn zoontje maakte ik er wel 2. Gelukkig vind ik kleding in de winkel kopen ook nog steeds heel leuk!

Waar koop jij het liefst jouw pyjama’s en andere nachtkleding? Vertel het in een reactie:)

Eén reactie op “De leukste (en fijnste) pyjama’s voor kinderen”

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: