Shirt bedrukt met de tekst ‘Today I choose joy’

Plezier, daar wil je elke dag wel voor kiezen toch? Mijn dochter doet het als ze deze longsleeve aantrekt. Als het zo simpel zou zijn hé?;) Dit vrolijke setje helpt vast!

Setje
Dit rokje zag je al eens eerder voorbij komen op de blog. Ik bedrukte er hetzelfde shirt bij, alleen met een andere print. Je ziet hem hier. Ik vond dit setje zo ontzettend leuk, maar helaas haalde ik het shirt onlangs uit de wasmachine en was zonnebril van de print eraf gevallen. Eronder zitten lelijke gele plekken, dus we moesten waarwel zeggen. Na ruim een jaar, dus op zich hebben we er wel een tijd van kunnen genieten.

Zeeman longsleeve
Aangezien ik het zo’n leuk setje vind met het rokje, de roze zelfde kleur legging en de kniekousen besloot ik hetzelfde shirt opnieuw te bedrukken. Ik haalde deze basic roze longsleeve weer bij Zeeman. De bijpassende legging uit dezelfde winkel had ze dus nog.

Bedrukking
Ik gebruikte het flexfolie van Plotterie.nl dat ik over had van het andere shirt, namelijk Zebraprint en effen glitter zwart. De tekst maakte ik zelf in Silhouette studio door wat te spelen met verschillende lettertypes. Om het geheel wat op te vullen en vrolijker te maken voegde ik zwarte bolletjes toe. Doet wel en beetje aan confette denken:) De smiley vond ik via internet en traceerde ik.

Unieke print
Ik sneed het flolie uit met mijn Cameo Silhouette en drukte het folie op het shirt met mijn Easypress. Tadaa… een unieke print!

2020
Wat verder terug in de tijd (2020) maakte ik ook al eens soortgelijk setje, toen met unicorn print. Dit setje wordt nu weer met veel plezier gedragen door mijn 2e dochter. Inmiddels wel met een ander (zwart-wit) rokje…

Op de foto:
Kniehousen zwart-wit
Rokje zwart met witte sterren
Roze legging
Lila regenlaarzen

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: