Boeeee!! Ik naaide een koetjes pyjama:)

Toen ik deze tricot stof met koeien kocht, dacht ik dat ik er een shirt van zou gaan maken. Toen de stof voorgewassen was en klaar voor gebruik begon ik te twijfelen of ik hem wel echt zo leuk vond voor een shirt. Hierdoor bleef hij even in de kast liggen.

Pyjama
Deze week bestefte ik me dat mijn zoontje meer pyjama’s nodig heeft. Ik keek in de kast of ik nog een leuk stofje hiervoor had liggen en zag ineens een leuke zwart-wit pyjama voor me. Het enige mogelijke probleem was dat ik maar een halve meter stof had. Kon ik daar een pyjama in maat 86 uithalen? Zoals je ziet is het gelukt, al was het wel passen en meten! Als je een stof hebt die je maar in 1 richting kunt gebruiken lukt dit niet. Ik zou sowieso iets ruimer inkopen als je hetzelfde van plan bent.

Naaipatroon pyjama
Het patroon is de Movie Night Pajamas van Sew a little seam. Als je lid wordt van de Facebookgroep van Sew a little seam kun je een kortingscode vinden, waarmee je het patroon gratis kunt downloaden. Ik maakte het al een aantal keer eerder voor zijn zussen. Dit is een maatje 18 maanden voor mijn net 1 geworden man.

Koeien stof
De koeien tricot is van Stenzo. Dit is een kwalitatief goede stof. Ik kocht het zelf op de markt, maar ik zag dat hij hier ook nog verkrijgbaar is. Voor de boordjes gebruikte ik zwartkleurige tricot. Dit lag nog tussen mijn voorraad.

Een heerlijk pyjamaatje! Ik ga er nog 1 maken en weet ook al van welke stof;)

Boekje voor het slapengaan
Ik lees de kinderen altijd een boekje voor, voordat ze gaan slapen. Goed voor de taalontwikkeling en een gezellig momentje om de dag af te sluiten. Onze kleine man kijkt vaak vrolijk mee met de boekjes van zijn grote zussen. Maar af en toe lees ik hem natuurlijk ook boekjes op zijn eigen niveau voor. Hieronder leest hij zelf het boekje van Kikker. Altijd leuk voor kids! Verder zie je een speendoekje dat ik zelf maakte en zijn Woezel knuffeldoekje.

Bedankt voor het lezen. Tot snel! Ps: volg mij ook op Instagram!

De olifant knuffel is van HEMA.

Eén reactie op “Boeeee!! Ik naaide een koetjes pyjama:)”

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: