Shoplog: spring vibes (schoenen, ondergoed & bikini)!

Onlangs deelde ik voor de eerste keer een shoplog (met pyjama’s) en aangezien ik zag dat hij goed bekeken is door jullie heb ik besloten dit vaker te gaan doen. Dus hierbij shoplog nummer 2, met veel zomerschoenen voor kinderen;)

Meisjes bikini
Mijn dochter mocht een nieuwe bikini uitzoeken. We gingen kijken bij HEMA en ik liet haar helemaal zelf kiezen. De koos dit fleurige exemplaar met jungle print én leuke ruffle aan het topje. Hij zit ook nog eens mooi. Ze kan hem nu al aan met zwemles én ze is klaar voor de zomer!
Bekijk de bikini bij HEMA

Witte jongens sneakers
Voor mijn zoontje wilde ik graag leuke sneakertjes. Ik vind het wel belangrijk dat ze er niet alleen cool uitzien, maar dat ze ook goed zijn voor de voeten. Bij Shoesme weet je dat zeker! Mijn favoriete merk voor kinderen. Ik koos voor deze baby proof witte sneakers. Staan overal bij en hij loopt er super op!
Bekijk deze sneakers hier

Sandalen voor dreumes
Ik ben gek op Kipling sandalen! Mijn meiden hadden ze al meerdere keren in verschillende kleuren en nu kocht ik ze ook voor mijn zoontje in schattig maatje 22. Ik koos voor cognac kleur, staat overal bij. Nu nog even wachten op wat mooier weer, maar hij is er klaar voor!
Bekijk deze Easy 4 sandalen hier

Meisjes sandalen
Ook mijn meiden kregen alvast nieuwe sandalen. Mijn jongste dochter ging voor deze stijlvolle exemplaren van Keq. Ik vind ze zelf erg mooi met deze mooie warme goud – beige – creme tinten. We keken eerst in de winkel, maar daar was niet veel keus in haar maat. Online vonden we er wel wat naar onze smaak.
Je vindt deze sandalen hier bij Schuurman Schoenen

Meisjessandalen voor schoolkind
Mijn oudste dochter is een snelle beslisser als het om het aankopen van nieuwe kleding en schoenen gaat. Ze paste een paar verschillende paren aan wist het meteen: deze moesten het worden! Ze zijn ook wel heel leuk hé? Beetje Ibiza achtig. Ze zijn van Shoesme, dus ook nog eens van een mooie kwaliteit.
Bekijk deze sandalen hier

Meisjesondergoed met stippen
Dit ondergoed dat ik bij Zeeman tegenkwam heeft zo’n leuk stippenpatroon en lekker fris lentekleurtje. Ik moest het wel meenemen! Mijn jongste dochter vond dat geen probleem. Ze is helemaal blij met haar nieuwe setje! Hij wordt als eerste uit de kast gehaald als hij schoon is.
Je vindt dit setje hier bij Zeeman

Ik krijg hier alleen maar meer zin van om te shoppen, dus er gaat nog meer volgen!

Ben jij al bezig met de inkoop voor de lente en zomer?

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: