Shirt bedrukt ‘perfectly imperfect’

Het voelt een beetje als mosterd na de maaltijd om deze creatie nog te delen, maar ik doe het toch maar omdat ik hem zelf zo leuk geworden vind! Mosterd na de maaltijd in verband met het weer bedoel ik dan. Ik bedrukte een basic wit shirt zodat ik weer een bijpassend shirt bij deze leuke rok heb.

Ik kocht deze rok van Jacqueline de Yong al een jaar of 2 geleden. Ik kocht er toen een bijpassend wit shirt bij met een groente print. Ik vond het altijd een erg leuk setje. Helaas had het shirt zijn beste tijd gehad. De rok is nog wel goed. Daarom besloot ik er zelf weer een bijpassend shirt bij te maken.

Basic shirt
Ik bestelde een basic wit t-shirt bij Wehkamp. Het is van het merk Q/S designed en heeft een leuke omslag aan de mouwen, maakt het net wat speelser.

Shirt bedrukken
De afbeelding met de tekst ‘perfectly imperfect’ vond ik ergens via Google. Ik kan hem alleen geen tweede keer vinden, anders had ik zoals gewoonlijk een linkje geplaatst. Ik sneed de print uit met mijn Cameo Silhouette. Ik gebruikte flockfolie van Plotterstad. Deze kreeg ik onlangs een keer cadeau bij mijn bestelling. De kleur past precies bij de rok! Ik perste de print op het shirt met mijn Easypress van Cricut.

Super blij mee en nu al he-le-maal klaar voor het voorjaar;)

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: