Basic longsleeve bedrukt met een schattig nijlpaard

In de voorjaarsvakantie heb ik bij alle kinderen de kledingkast uitgezocht. Een soort van midseason opruiming zeg maar. Het lijkt wel of alle 3 kinderen een groeispurtje hebben gehad. Wat te klein is geven we weg of zetten we op Vinted.

Sommige broeken en leggings waren ineens echt wel te kort en dat geldt ook voor de lengte van jurkjes, rokjes en mouwen. Ik vouw dan alles ook weer even extra netjes op en dan dan ik weer even genieten van een perfect opgeruimte kast….Tot dat mijn kinderen er zelf weer kleding uit halen;) Bovendien zag ik weer een klein beetje ruimte (figuurlijk) om de kasten aan te vullen.

Basic jongens longsleeve
Ik besloot weer wat basics te halen om te bedrukken met een leuke print. Dat zijn altijd lekker snelle projecten! Deze zwarte longsleeve is van Zeeman. Het shirt kost maar € 2,69. Hij komt van de jongensafdeling en begint bij maat 92. Mijn zoontje van bijna 1,5 jaar heeft nu maat 86, maar aangezien dit shirt smal valt kan het al prima. Alleen de mouwtjes moet ik iets omslaan.

Nijlpaard print
De afbeelding van het Nijlpaard (Hippo) vond ik in de Silhouette Design Store. Hij is van Erica Digital Design en je vind hem hier. Je kunt ook zoeken op design ID 410992. Ik sneed de afbeelding uit met mijn Silhouette Cameo en perste hem op het shirt met mijn Cricut Easypress.

Flexfolie
De print heb ik gemaakt van wit stretch flexfolie. Dit blijft beter zitten op kleding die je uitrekt bij bijvoorbeeld het aan- en uittrekken.

Setje
Ik heb de outfit van mijn kleine man compleet gemaakt met een jogdenim jeans broekje van HEMA en stoere schoentjes van Shoesme. Dit merk heeft echt de fijnste leren lopen schoentjes! Op de flatlay foto zie je er mini Adidasjes bij, maar die zijn helaas al te klein…

Meer zelf bedrukte kleding zien? Kijk hier!

Oja, die verrassingseieren van Tomy waar mijn zoontje hieronder op de foto’s mee speelt zijn zo leuk! Deze behoren echt tot één van zijn favoriete speeltjes.

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: