Veanne shirt bedrukt met de tekst “BeYouTiful”

Na het Veanne shirt van Fab for you patterns dat ik maakte voor mijn jongste dochter, wilde ik er ook één maken voor de oudste dochter. Ik vind het model zo leuk! Ik maakte hem in het roestbruin en bedrukte hem met een regenboog, kijk maar:)

Mijn dochter kreeg een Veanne in het roze. Ik maakte maat 128 en ze is 7 jaar. De roze stof had ik nog liggen, ik weet niet meer waar ik het gekocht heb.

BeYouTiful
De afbeelding die ik op het shirt heb gedruk heb ik uit de Silhouette Design Store gehaald. Hij is van Lori Whitlock en dit is het design id: 224994. Ik heb hem uit flexfolie gesneden: groen van Naaiplezier en zwart van Plotterie / Siser Flex.

Ik sneed het flolie uit met mijn Cameo Silhouette en drukte het folie op het shirt met mijn Easypress. So easy!

Combinatie
Groene rok – Shoeby
Zwart legging – Zeeman
Veterboots Kipling- Ziengs

Trouwens, de mouwen zijn niet heel erg lang, maar mijn dochter vindt het cool om ze zo over haar handen te trekken;)

Deze kleurencombinatie combineerde ik van een setje van een tijdje geleden, lekker fleurig!

Geef een reactie

Instagram

Nieuwste reacties

%d bloggers liken dit: