Blah, blah, blah…flexfolie print

Onlangs kocht ik dit super leuke rokje van NiNNi Vi, maar we kwamen er achter dat mijn dochter eigenlijk niks had dat er echt leuk bij staat. Ik besloot daarom zelf een basic zwart shirt te bedrukken met een leuke print.

Basic longsleeve
Het basic shirt kochten we bij H&M. Het leuke aan deze longsleeve vind ik dat het halsboord een leuk kartelrandje heeft. Het nadeel is dat je een set van 2 met kopen en dat er een witte bij zit. Die zie ik ons nog niet zo heel snel gebruiken, maar wie weet.

I’m not listening
Met mijn Cameo Silhoutte maakte ik een print van flexfolie, ik koos voor de tekst: BLAH, BLAH, BLAH / I’m not listening. Dit vond ik wel toepasselijk voor mijn kleuter… Op het vorige shirt dat ik bedrukte vond ik de tekst wat klein, vandaar dat ik deze lekker groot maakte. Het fuchsia roze flexfolie bestelde ik bij Naaiplezier.

Ik plaatste er nog een vlindertje bij in het wit en in de nek op de achterkant ook nog een mandala figuurtje. Dit zijn (gratis) figuurtjes uit de bibliotheek in Silhouette Studio. Ook dit witte flexfolie is van Naaiplezier.

Legging
De roze legging bestelde ik bij Kleertjes.com, hij is van Orange stars.

Ik vind het jammer dat de kleur van de legging en print niet precies matchen, maar dat valt in het echt gelukkig minder op dan op de foto’s. Blijft ook wel lastig om kleuren vanaf het internet uit te zoeken.

Ik vind haar zwarte Vans met glitters leuker onder dit setje staan, maar zelf wilde ze liever deze schoenen aan. We maakten deze foto’s even snel voordat ze naar school moest, dus ik vond het prima:)

Waar kopen jullie flexfolie? En heb je nog een tip waar je basic longsleeves kunt kopen? Laat het me weten in een reactie!

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: