Unicorns bestaan echt!

De combinatie van zelfgemaakt en gekochte kleding vind ik altijd erg leuk. Iets kopen en daar zelf iets bij maken om een leuk setje te creëren. Of andersom, dat kan natuurlijk ook. Zo heb je in ieder geval een setje waar je niemand anders in gaat tegenkomen.

In dit geval had mijn dochter een zwart tule rokje en daar staat natuurlijk veel op, maar ze had er nog niet zoveel bij. Ik bedacht een zwarte print op een gekleurde longsleeve te drukken met behulp van mijn Silhouette Cameo. Ik weet nog niet zoveel adresjes voor basic longsleeves om te bedrukken, maar ik wist wel dat de Zeeman ook altijd roze in het assortiment heeft. Dus die ging ik halen voor slechts 2,69 euro.

Unicorns
Mijn 5 jarige dochter is net als veel meisjes helemaal into de unicorns / eenhoorns en regenbogen, daarom ging ik in de Silhouette Design Store op zoek naar een leuke print die bij haar past. Ik vond een super leuke unicorn print met de tekst ‘Unicorns Exist’, die sprak mij direct aan. Het is een ontwerp van Sophie Gallo. Je vindt hem onder design ID 193168.

Flexfolie
Voor de print gebruikte ik pearl zwart glitter flexfolie. Deze bestelde ik bij Naaiplezier. En met zo’n kant en klare print bent je vervolgens snel klaar. Op de achterkant deed ik in de nek een mini versie van alleen de unicorn.

Combinatie(s)
Zwart tule rokje / WE Fashion
Roze basic legging / Zeeman
– Z8 legging Lulu marshmellow (deze Z8 kleur komt heel dicht in de buurt van de Zeeman roze kleur).

Waar koop jij basics?
Weet jij nog een merk of winkel dat basic shirts en longsleeves verkoop voor kinderen in verschillende kleuren? Laat het met weten in een reactie!

Bijna een jaar geleden maakte ik een soortgelijk setje. Benieuwd? Kijk dan hier. Deze kant en klaar gekochte strijkprint had helaas geen lang leven.

Reactie
Wat mijn dochter ervan vindt? Unicorns, glitters, tule en roze? Daar kan echt niks fout aan zijn hoor!;)

Mippaa Trap Trainer

2 reacties op “Unicorns bestaan echt!”

  1. […] Flexfolie printDe longsleeve leukte ik op met een leuke flexfolie print. Deze maakte ik met mijn plotter, een Silhouette Cameo. Het flexfolie bestelde ik al eerder bij Naaiplezier, het is neon roze. Het ontwerp komt uit de Silhouette Design Store. De tekst ‘Unicorns Exist’, sprak mij direct aan. Het is een ontwerp van Sophie Gallo. Je vindt hem onder design ID 193168. Ik gebruikte het ontwerp onlangs ook voor een longsleeve voor de oudste. […]

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: