Believe in magic!

Mijn dochter kreeg van haar tante een leuk rokje met panterprint in de kleuren roze, groen en zwart. Ik begin qua inleiding een beetje in de herhaling te vallen, maar ook hier wilde ik een bijpassende top bij maken.

Vinted
Sinds kort heb ik Vinted ontdekt. Niet alleen om te verkopen, maar af en toe ook om te kopen. Leuk om je kleding een tweede leven te geven en ook duurzaam bovendien. Via Vinted bestelde ik een roze basic longsleeve van de Hema. Deze zat nog nieuw in de verpakking. Precies de kleur die ik zocht.

Flexfolie print
Ik maakte er zelf een print op met Flexfolie. Ik gebruikte Flexfolie van Naaiplezier, zwart met glitters en premium groen. Altijd een gok als je flexfolie via internet besteld of de kleur past bij je project, maar deze komt goed genoeg in de buurt. Helemaal 100% dezelfde kleur ga je toch nooit vinden als het geen maatwerk is.

Afbeelding
De afbeelding van de fee kocht ik in de Silhouette Design Store. Je vindt hem onder design id 330779. Het is een ontwerp van Graphic House Design. Ik vind hem zo schattig! Ik heb hem mijn dochter niet laten zien van tevoren, maar haar gewoon met het shirt verrast en ze vond hem hartstikke leuk. Blij dat ze nu haar rokje ook kan dragen. De tekst bedacht ik er overigens zelf bij.

Na het maken van de foto’s kwam ik erachter dat het mooier staat om het shirt over het rokje te dragen, dan valt het mooier.

Ik denk dat het volgende project weer een longsleeve voor mijn oudste dochter wordt. Benieuwd? Volg me dan op Facebook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s