Meisjes hipsters (boxershort) van restjes stof

Een paar maanden geleden naaide ik al een test ondergoed setje voor mijn dochter. Dit deed in aan de hand van 2 patronen van De Dromenfabriek. En het setje bevalt goed. Mijn dochter pakt het vaak als eerste uit de kast, als het er weer schoon in ligt. Dus vond ik het een goed idee om weer met hetzelfde patroontje aan de slag te gaan!

Patroon
Met de zomermaanden in het vooruitzicht besloot ik alleen wat boxertjes te maken. Met mooi weer draagt ze toch geen hemdje. Het gratis patroon van de meisjes hipster vind je hier. Het patroon valt goed op maat. Ik maakte voor mijn 5-jarige maat 110-116.

Afwerking
Ik speelde wat met verschillende kleuren en manieren van afwerking. Hoe meer je er maakt, hoe sneller het gaat. De afwerking met de boordjes aan de benen is trouwens geen goed idee, deze zitten te strak. Die gaan dus gelijk door naar haar zusje. Handig voor onder rokjes en jurkjes.

Na 7 stuks ben ik maar gestopt, ondanks dat het best verslavend werkt zo’n klein projectje!

Restjes
Benieuwd waar ik de stofjes nog meer voor gebruikte en waar ik ze kocht? Klik dan even op onderstaande linkjes:
– Grijs met sterretjes: een mislukt project…
– Groen met figuurtjes: zomerjurkje
– Poezenstof: shirtje en jurkje
– Blauw met witte print: nachthemd
– Lichtroze met figuurtjes en effen roze: weet ik niet meer…
– Panters & pluimen: jurkje

Heb jij nog andere ideeën om met restjes stof te doen? Laat dan even een reactie achter!img_9354img_9355img_9356img_9348

Een gedachte over “Meisjes hipsters (boxershort) van restjes stof

  1. Pingback: Handmade ondergoed setjes & hipsters | MADE by MoDi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s