9 superleuke cadeautjes voor een meisje van 4 jaar

Mijn dochter wordt al weer bijna 5, maar het leek mij leuk om haar verjaardagscadeautjes van toen ze 4 werd nog met jullie te delen. Wij maken altijd een verlanglijstje op Lijstje.nl en daar staan ze nog in, dus ik hoef gelukkig niet heel diep in mijn geheugen te graven. Natuurlijk zijn deze cadeautips voor een meisje van 4 niet alleen leuk voor een verjaardag, maar ook voor Sinterklaas, als Kerstcadeau, voor het behalen van een zwemdiploma etcetera!

Ganzenbord
Het spelen van spelletjes is niet alleen gezellig, maar ook heel leerzaam voor kinderen. Ganzenbord is natuurlijk een ware klassieker en mag niet ontbreken in de spelletjeskast! Officieel is het spel vanaf 6 jaar, maar mijn dochter kan het al bijna helemaal zelf of we spelen in teams, dat is ook leuk!

Het bord van dit spel is lekker groot en blijft goed liggen op tafel. Er zitten echte ouderwetse houten gansjes bij. Heel leuk! Krijg je al zin om een potje te spelen? Niet in de gevangenis komen hé?;)
Bekijk het spel hier bij Bol.com!

Pop met lang haar
Mijn dochter had al een aantal poppen met een kaal hoofd, maar een pop met lang haar leek me nu helemaal leuk. Een pop met rossig haar en blauwe ogen vond ik heel leuk, zodat ze dan precies op haar lijkt, maar poppen met blond haar zijn het makkelijkst verkrijgbaar (en goedkoper, belachelijk!). We zetten de pop op haar verlanglijstje voor haar verjaardag en ze kreeg Baby Born Sister. Een hele mooie pop, met leuke kleertjes en accesoires.

Wat heel handig is, is dat de kleertjes van haar andere baby born ook passen bij deze pop. Ze heeft namelijk dezelfde maat. Mijn dochter was op slag verliefd op de pop (en haar grote zus stikjaloers!). Ze is er ook met bruin haar, bruin haar & een bruine huid en als jongetje / broer.
Zie alle varianten hier bij Bol.com.

Tenten bouwen met crazy forts
Mijn kinderen vinden het heerlijk om zelf tenten of hutten te bouwen. Er wordt van alles voor de dag gehaald: stoelen, tafeltjes, dekens en meer! Ze kunnen zich er uren mee vermaken.

Toen ik op school Crazy forts zag leek me dat dan ook gelijk echt iets voor mijn kids. Een ontzettend leuk verjaardagscadeau voor mijn dochter. Ze kreeg het van oma en is er super blij mee. Samen met haar zus bouwt ze er van alles mee. Ze kijken soms naar de voorbeeldjes en maken die na of ze gebruiken hun eigen fantasie. Ze maken er zelfs kerststerren mee! Een aanrader dus:)
Lees meer over Crazy forts op Bol.com.

Een roze step
Wat ze zelf heel graag voor haar verjaardag wilde hebben was een roze step. Ja, hij moest echt roze zijn! Gelukkig zijn die volop verkrijgbaar. Ze had al een roze step met 3 wielen, maar ze was nu wel toe aan een step op 2 wielen.

Een leuk en nuttig cadeau. Ik vind het bij stepjes altijd handig als je ze kunt inklappen, dan neem je ze bijvoorbeeld ook gemakkelijk mee op vakantie (in de auto).
Zoek hier een mooie step uit als cadeautje of bestel deze!

Strijkkralen
Mijn dochter was als bijna 4 jarige al dol op kettingen rijgen, armbandjes maken etcetera. Ze heeft er echt geduld voor om met klein ‘friemelspeelgoed’ bezig te zijn.

Op haar verlanglijstje zette ik daarom ook strijkkralen. Ik weet zeker dat ze zich hier uren mee kan vermaken én het is ook nog een goed voor het ontwikkelen van de fijne motoriek!

In deze leuke set van Hama zitten verschillende kleuren kralen en 3 vormpjes. Een mooie startersset!
Bestel deze strijkkralen set hier op Bol.com.

Een schattig zilveren armbandje
Mijn dochter is dol op sierraden. Kettingen en armbandjes met elastiek die ze heeft draagt ze ook echt en ze probeert ze zelfs bij haar kleding te passen. Ze loop ook graag met mijn sierraden rond.

Vanaf haar geboorte had ze een zilveren armbandje met haar naam erop om. Deze is helaas stuk gegaan en wordt bovendien te klein. Een schattig bedelarmbandje leek mij echt iets voor haar, dus die stond ook op haar wensenlijstje.
Bekijk hier dit mooie bedelarmbandje van Lucardi!

Schoolfotoboek
Mijn oudste dochter kreeg voor haar 4e verjaardag dit schoolfotoboek. Hij is zo leuk! Je kunt er klassenfoto’s, portretfoto’s, broers / zussen foto’s in kwijt. Aan het begin van het boek plak je ieder jaar een pasfoto, zodat je één mooi overzicht van alle jaren krijgt.

Daarnaast kun je ieder schooljaar ook nog een stukje schrijven over wat hoogtepunten zoals schoolreisjes, beste vriendjes of vriendinnetjes en de juf. Superleuk voor later!
Lees hier alles over het schoolfotoboek van Koetjes en kaartjes.

Schoolbeker / broodtrommel
Weer zo’n praktisch, maar leuk cadeautje zijn een schoolbeker en broodtrommel. Je kind gaat nu naar school en moet waarschijnlijk zelf haar lunch meenemen. Als er een leuke cartoon of tekening op staat, vindt ze het vast een heel leuk en vooral ook stoer cadeau. Ze is immers al 4 en mag naar de grote school!

Mepal verkoopt leuke sets. Goede kwaliteit, kan in de vaatwasser en de beker lekt niet.
Onze dochter kreeg een Unicorn / regenboog set van Mepal. Daarnaast kreeg ze ook nog een losse Mepal beker van Frozen.

Vaatwasserbestendige naamstickers
Naamstickers zijn super handig als je kind naar school gaat. Voor op de broodtrommel, bekers, snackbox en allerlei andere spullen die je liever niet kwijt raakt.

De naamstickers van Goedgemerkt kunnen in de vaatwasser en blijven mooi van kleur. Ik heb ook al eens een ander merk gehad, maar die waren echt niet zo goed van kwaliteit. Dus wij bestellen ze nu altijd hier.

Mijn dochter kreeg de kleine naamstickers met regenboogjes (middeldste voorbeeld op de afbeelding). Tip: neem niet een té kinderachtig printje, want dan kun je er een paar jaar mee vooruit!
Bestel ze hier bij Goedgemerkt.

Ik kan nog wel 10 cadeautjes opnoemen die leuk zijn voor een 4 jarige, maar ik laat het hier maar even bij.

Heb jij nog een toffie aanvulling? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag:

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of vul zelf een bedrag in:


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks

Ontdek meer van MoDi - DIY & INSPIRATIE

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder