Speels Candy jurkje met regenboogjes genaaid

Er begint een patroon te ontstaan in hoe vaak ik het patroon voor dit jurkje gebruik. Dit deed ik in 2018, in 2020 en je raadt het al in 2022! Dus over 2 jaar is hij weer aan de beurt. Dat is natuurlijk niet voor niets, de Candy jurk van LMV blijft leuk!


Het is zo’n lekker vlot jurkje om te zien. Het maken gaat dan net iets minder vlot, want je moet knoopsgaten maken, zakken en een tunnel, maar dan heb je ook wat. Ik had het er dan ook graag weer voor over! Bekijk hier mijn Candy uit 2018 en hier mijn Candy uit 2020.

Regenboogjes tricot
Het stofje kocht ik onlangs al op de markt bij de kraam van Reuver Stoffen op de markt in Doetinchem. Zo leuk met die neon kleurige regenboogjes. Ik wist zeker dat ik hiermee punten zou scoren bij mijn dochters. Ik had alleen nog niet in gedachten voor wie ik hem zou gebruiken. De oudste werd de gelukkige. De stof is van het merk Poppy.

Verlengen
Ik maakte maat 134, maar nam de lengtemaat van de rok 2 maten langer, omdat het jurkje kort valt. Mijn dochter is nu 7. Ik maakte hem bewust een maat groter, zodat hij aankomend voorjaar / zomer ook nog past.

Nog meer Candy’s
Het patroon gaat tot en met maat 176, dus voorlopig kan ik hem nog wel blijven maken voor haar. Zo lang ze het ook wil dragen natuurlijk. De tweedehandsjes komen dan weer bij zusjelief terecht en zij is er ook heel blij mee!

De kleur van de stof is lastig te fotograferen. Op de bovenste foto’s lijkt het grijs-taupe lichter dan de stof in het echt is. De onderste paar foto’s geven de echte kleur beter weer.

Mijn meissie is er weer blij mee! Op naar een paar plotterprojectjes:)

Het skateboard is een beetje vies, maar ik vond het groen zo leuk matchen met het jurkje. Altijd leuk een skateboard, zoals je ziet wordt hij graag gebruikt!

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: