Petrol blauwe longsleeve voor de coolste baby in town

Onlangs kreeg ik dit superleuke (jog denim) spijkerbroekje van Noppies voor mijn zoontje. Zijn eerste spijkerbroekje! Zo stoer en leuk! Ik maakte er zelf een bijpassende trui bij.

Baby sweater
Je kunt al bijna raden welk patroon ik gebruikte als je mij volgt, want ik gebruik vrijwel altijd dezelfde top met enveloppehals: een patroon uit de Burda Baby van 2018. Ik maakte hem op dezelfde manier als deze.

Blauwe tricot
De petrol blauwe tricot had ik over van een jurkje dat ik 2 jaar geleden maakte voor mijn jongste dochter. Met passen en meten kreeg ik dit shirt er precies uit. 1 maat groter had niet gekund!

Flexfolie
Ik wilde graag het neon gele van het koordje van het broekje laten terugkomen. Daarom kocht ik neon geel Siser flex bij ‘By Jeannet’. Hier kun je voordelig flexfolie en andere plottermaterialen kopen. Hiermee maakte ik een print op de sweater. De print is een afbeelding die ik via Google vond. Deze heb ik getraceerd, daarna uitgesneden met mijn Silhouette Cameo en erop geperst met mijn Easy Press.

Het resultaat? Stoer toch! En als je goed kijkt zie je ook al wat vlekken op de aan foto’s maar probeer dat maar eens te voorkomen bij een baby;)

Ps: volg je mij al op Instagram?

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: