Roarrr… kledingsetje voor baby

Deze stof met luipaarden vond ik zo stoer en schattig tegelijk, dat ik hem gelijk in mijn winkelkar gooide toen in bij Karteris was. Ik zocht er ook een bijpassend effen stofje bij uit.

De stof met de luipaarden vind je hier op de site van Babystofjes en de effen terra tricot stof hier. De stof met de luipaarden is van Stenzo. Stenzo textiles is een in Nederland gevestigde stoffengroothandel uit Weesp. Ik heb goede ervaringen met de kwaliteit van deze stoffen.

Broekje
Het broekje dat ik maakte deed ik met behulp van het babylegging patroon van Emma & Mona. Ik nam de breedtemaat 1 maat groter (68) en hield wel de juiste lengtemaat aan. Het doel hiervan is dat hij dan ietsjes losser zit, iets minder legging achtig. Ik maakte een boord in de taille en boordjes onderaan de broekspijpen. Het setje dat ik maak krijgt labelmaat 62.

Top
Voor de top gebruikte ik (alweer) het patroon uit de Burda Baby van 2018. Ik werkte de hals af met boordjes en dit deed ik ook bij de mouwen. Net iets stoerder. Ik koos voor breedtemaat 56 en lengtemaat 62, omdat Burda Baby breed valt.

Ik maakte het shirt af met een tekst die goed past bij het broekje: ‘Roarrr!!!’. Deze tekst / kreet keek ik af van een bekend hip Nederlands kindermerk. Het blauwe flexfolie bestelde ik een hele tijd geleden bij Mamarieke. Het zat in een setje met kleine proefstukjes en kwam nu goed van pas.

Weer een setje klaar. En nog zoveel stofjes liggen om iets voor mijn kleine boy te maken. Of zijn de meisjes weer een keer aan de beurt…? Volg mijn blog en je zult het snel zien!

Update 27-11-21: Onze babyboy showt zijn pakje!

2 reacties op “Roarrr… kledingsetje voor baby”

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: