Longsleeve met een dikke kus!

Laatst vertelde ik al dat ik Vinted heb ontdekt. Hier scoorde ik dit rokje. Zo leuk! Ik liet hem mijn dochter zien en ook zij was gelijk verliefd. Hij is echt zo goed als nieuw!

Tricot stof
Bij Naaiplezier bestelde ik een stofje om er zelf een een bijpassende longsleeve bij te maken. Zwart met witte streepjes tricot, altijd goed! De stof is van Nooteboom.

Patroon
Ik maakte de Ester & Ebbe van Theads by Caroline en deed dit weer een keer met ruffles. Kan goed bij deze stof, omdat er aan de achterkant ook streepjes zitten. Het gratis patroon vind je hier. Ik maakte maat 122 voor mijn 6 jarige dochter.

Print
Ik maakte er een kusjes print op van Flexfolie. Het folie bestelde ik bij Plotterie.nl. Het neon roze matcht mooi bij het rokje. De kusjes print komt uit de Silhouette Design Store. Je vindt hem onder id 351744. Het is een ontwerp van Erica Digital Design.

Ik bestelde nog meer stofjes bij Naaiplezier, dus er gaat zeker nog meer volgen! En niet dan mijn stoffenkast leeg was ofzoโ€ฆโ€ฆ๐Ÿ˜‰

Mijn volgende project wordt denk ik weer een snel plotter projectje, ik zie hem al helemaal voor me;)

2 reacties op “Longsleeve met een dikke kus!”

Geef een reactie

Instagram

Nieuwste reacties

%d bloggers liken dit: