Omslagdoek voor baby naaien

Onlangs had ik op het internet even een babyuitzetlijst gedownload om te zien of ik alles al in huis heb. En wat ontbrak er nog? Een omslagdoek (en nog een paar andere kleine dingen)! Even tussen de stofjes gekeken en ja hoor, daar nog wel wat geschikts tussen om er zelf 1 te maken.

YouTube
Voor mijn jongste dochter naaide ik er 3 jaar geleden ook een. Dit deed ik aan de hand van dit YouTube filmpje van Ippie Kids, dus die besloot ik er nu weer bij te zoeken. Ik maakte hem iets kleiner omdat ik anders niet voldoende stof had.

Stof
Ik gebruikte wafelstof die ik over had van dit babydekentje. Deze fantasy wafelstof kocht ik bij Karteris. Aan de binnenkant gebruikte ik een witte joggingstof. Deze had ik nog over, al weet ik zelf niet meer precies waar ik deze voor gebruikt heb. Ik meen voor een babydeken, maar kan hem op mijn eigen blog niet vinden…

Baby Annabell
Wederom mag de pop van mijn dochter even voor baby spelen om de wikkeldeken te showen. Ze draagt een zelfgemaakt pakje, een gratis patroon van Maredina. Het is een patroon voor Baby Born, daarom heb ik hem op 110% afgedrukt, zodat hij net iets ruimer valt.

Het volgende project word denk ik iets voor de meiden, of toch nog iets voor de baby… haha. Jullie gaan het zien!;)

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: