Heerlijk zachte wolkkussentjes naaien voor kinderkamer

Ik moet eerst wat stofjes opmaken van mezelf, voordat ik nieuwe mag kopen. Daarom dook ik opnieuw de kast in om te kijken welke stukken stof er nog lagen van vorige projectjes en wat ik ermee zou kunnen maken.

Mintgroene Minky Fleece
Ik had nog wel een aardig stuk Minky Fleece over van de baby omslagdoek die ik hiervan maakte. Dit super zachte stofje vroeg erom een lekker kussentje te worden. Ik besloot er 2 wolkjes van te maken.

Voor de achterkant heb ik bij het ene kussen een witte stof met zwarte driehoekjes gebruikt, die ik ook voor de muziekster gebruikte en bij de andere een roze katoentje met witte stippen. Deze kant kan natuurlijk ook als voorkant gebruikt worden.

Wolkjes
Uit losse pols tekende ik een wolkje op papier. Deze gebruikte ik als patroontje. Vastnaaien, vullen, keergat dichtnaaien en klaar! En…wederom wat restjes stof verwerkt!

3 reacties op “Heerlijk zachte wolkkussentjes naaien voor kinderkamer”

Geef een reactie

Instagram

Nieuwste reacties

%d bloggers liken dit: