Heerlijk zachte wolkkussentjes

Ik moet eerst wat stofjes opmaken van mezelf, voordat ik nieuwe mag kopen. Daarom dook ik opnieuw de kast in om te kijken welke stukken stof er nog lagen van vorige projectjes en wat ik ermee zou kunnen maken.

Mintgroene Minky Fleece
Ik had nog wel een aardig stuk Minky Fleece over van de baby omslagdoek die ik hiervan maakte. Dit super zachte stofje vroeg erom een lekker kussentje te worden. Ik besloot er 2 wolkjes van te maken.

Voor de achterkant heb ik bij het ene kussen een witte stof met zwarte driehoekjes gebruikt, die ik ook voor de muziekster gebruikte en bij de andere een roze katoentje met witte stippen. Deze kant kan natuurlijk ook als voorkant gebruikt worden.

Wolkjes
Uit losse pols tekende ik een wolkje op papier. Deze gebruikte ik als patroontje. Vastnaaien, vullen, keergat dichtnaaien en klaar! En…wederom wat restjes stof verwerkt!

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s