Ledikantdeken met teddy- en ribstof

En hierbij dan mijn 3e babydekentje (en voor nu de laatste). Ik show hem hier in een wiegje, maar eigenlijk is het een ledikantdeken. Hij is dus ook veel te groot voor de wieg. Hij is 100 x 150 cm.

Stoffen van Karteris
Ik kocht de stoffen in Nijmegen bij Karteris. Je hebt daar zoveel keus, ik kan me zo een halve dag in die winkel (hal) vermaken, maar ik had de meisjes bij me en dan moet ik snel zijn want op een gegeven moment zijn ze er klaar mee. We gingen dus een soort van speedshoppen en dan zijn we nog steeds best lang binnen geweest hoor.

Voor deze deken gebruikte ik een heerlijke katoenen teddy fleece en ribstof van Snoozy Fabrics in de kleur navy. Ik vind de kleuren erg mooi staan bij elkaar en de teddy stof is heerlijk zacht. Ideaal voor zo’n dekentje. Dit gaat erg mooi staan in het kamertje waar we jeansblauwe en grijsblauwe kleuren hebben gebruikt.

Het volgende project wordt een wikkeldeken:)

Verder waar gekocht?
Hydrofiele luiers – Meyco
Walvis muziekdoosje – Little Dutch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s