Recycling: van damestop naar meisjesrok (2x)

Ik heb mijn stoffenkast weer geordend. Als je stoffen pakt en tussen de stapels uit trekt dan storten de stapels toch een beetje in en lijken sommige stoffen verdwenen. Die blijken er dan ergens achter de stapel te liggen. Ik heb nu alles op grootte gesorteerd. Een opgeruimde stoffenkast, is een opgeruimd hoofd laten we maar zeggen;)

Ik kwam 2 kledingstukken tegen die ik tussen de stoffen had gelegd, omdat ik er graag iets anders van wilde maken voor de kids. Ik had zo’n leuk paperbag rokje gemaakt voor de oudste dat ik besloot deze 2 damestops ook om te toveren tot paperbagrokje.

Supersnel!
Het leuke aan deze projecten is dat ze echt heel snel klaar zijn. De zijnaden heb je immers al en ook de zoom is al klaar. Dus je hoeft alleen maar de bovenkant van de top af te knippen en daar een tunnel voor een elastiek in te maken. En tadaa, je top is een rok geworden.

Tops van tante en mama
En nu loopt de oudste in een gerecycelde top van haar tante en de jongste in een voormalige top van mama (van Blond Amsterdam). Ik vind ze leuk en de dames hebben ze ook al goedgekeurd! Bij die oudste kan het zowiezo niet verkeerd zijn als het een zwierrokje is! Bij de jongste kan mama nog zonder gezeur kiezen wat ze aan moet;)

Wil je ook een rimpelrokje maken? Bekijk hier de tutorial.

Ps: weet je waar de dames staan? Op Landal, bij het huisje van Bollo!

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: