Zwarte panterprint legging

lrg_dsc00616Okay, deze post is qua werk niet zo spannend, want ik maakte alleen de legging zelf. En dat is nou niet echt een heel bijzonder project.

Maarrrr… omdat ik de combinatie van dit setje zelf zó leuk vind wilde ik hem toch graag met jullie delen!

Legging patroon
Voor de legging gebruikte ik het patroon van LMV, de Viola legging. Maat 92 voor mijn bijna 2 jarige.Deze staat in het boek ‘Naaien voor beginners kids’.  Als je mij volgt dan heb je deze al veel voorbij zien komen. Het stofje voor de legging kocht ik op de markt in Doetinchem, bij Megastoffen. Mocht je toevallig een (gratis) legging patroon zoeken in maat 86, dan vind je deze op mijn blog.

Combinatie
Ik combineerde de legging met een groene rok van B.Nosy en een super cool shirt van Hippe Beebjes. Het rokje ligt hier al even in de kast, omdat hij nog wat aan de lange kant. B.Nosy is één van mijn favoriete merken als ik kleding koop voor de meisjes. Verder zijn de Bikerboots van Shoesme en het duwdier van HaWi in Zutphen. Echt een super leuke speelgoedwinkel met houten speelgoed.

We hebben er weer een leuk setje bij!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s