Rea Jurk met roosjes

img_9085De laatste weken zag ik hem zo vaak voorbij komen en iedere keer vond ik hem zo leuk, dat ik hem wel moest maken: de Rea Jurk van Bel’Etoile. Zo leuk en nog gratis ook!

Toch moet ik zeggen dat ik altijd minder zin hem om iets voor mijzelf te maken dan voor de kids. Je moet meer blaadjes printen voor je patroon en aan elkaar plakken, de lappen stof zijn groter… alles kost net even iets meer tijd. Maar als ik dan weer iets klaar heb ik toch wel weer blij dat ik het heb gedaan. Ook nu weer.

Opties
Je kunt het model met of zonder taillelint dragen, zo past het model bij ieder figuur. Ik ging voor met, want anders lijkt het net een nachthemd bij mij;) Maar bij andere vrouwen kan dit wel heel mooi staan, bijvoorbeeld bij een appel figuur.

Het jurkje valt mooi op maat. Omdat ik een (bijna) niet rekbare stof gebruikte koos ik mijn normale maat. Ik moest de lengte iets inkorten, maar ik ben dan ook kleiner dan de gemiddelde lengte waar het patroon voor is gemaakt.

Rozen
De rozenstof bestelde ik bij Textielstad, het is een mooie volle crêpe. Een mooi soepel vallend stofje voor deze jurk.

Ik verwacht dat er nog wel meer gaan volgen, maar eerst zijn de kindjes weer aan de beurt!

De foto’s zijn een beetje eentonig. We willen op het bruggetje wat foto’s schieten en toen…. gingen onze kids ervan door op hun fietsjes. Dus daar moesten we snel achteraan!

Volg je me al op Facebook en Instagram?

KlussenKlussen

Een gedachte over “Rea Jurk met roosjes

  1. Pingback: Hazel jurk voor mama | MADE by MoDi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s