Hazel jurk uit B-Trendy genaaid voor mama

img_9394Het is niet zo dat ik bewust op zoek ga naar kindernaaipatronen om iets voor mezelf van te maken. Het gebeurd wel andersom. Er ligt dan al een geprint en aan elkaar geplakt patroon klaar dat ik heb gebruikt voor รฉรฉn van de dochters. Als ik dan zie dat het patroon er ook in de grotere kindermaten op staat, dan vraag ik mij vaak af of ik er wellicht ook in pas.

Hazel patroon B-Trendy
Dit was ook het geval bij de Hazel jurk van B-Trendy. Deze jurk naaide ik onlangs voor mijn dochter in aangepaste versie, maar dit model vond ik dus ook leuk voor mijzelf. Ik ging voor maat 176 en moest hem zowaar aan de onderkant nog een stuk innemen. Ik haalde ook de ronding eruit onderaan, want die deed bij mijn figuur niet veel goeds. In plaats van de strikband aan de voorkant naaide ik een tunnel in het jurkje. De strik aan de voorkant maakte ik van een stuk tricot.

Bloemenstof
De tropical summer stof bestelde ik bij Textielstad. De stof heeft mooie sprekende kleuren. Ik ben er blij mee! Voorlopig wel even mijn laatste bloemenjurkje, want nu is het tijd voor een ander printje:) Want ik naaide ook al deze jurk en deze jurk voor mezelf.

Mijn 5 jarige dochter maakte de foto’s. En ik kreeg de opdracht op te springen…. (scrol snel verder)!

img_9466img_9418img_9404img_9402img_9463img_9439img_9363img_9366

Geef een reactie

Instagram

Nieuwste reacties

%d bloggers liken dit: