Hippe panterprint legging – Viola LMV patroon

dsc00865Wat is het leuk om leggings te maken! Ze zijn snel klaar en als je een goed patroon hebt, weet je dat het altijd gaat lukken! Uiteraard kun je ook volop variëren met verschillende stofjes, zolang je maar een rekbare stof gebruikt.

Viola
Ik gebruik altijd het patroon van de Viola legging van LMV. Volgens mij is deze inmiddels niet meer verkrijgbaar, maar er zijn genoeg andere gratis en betaalde patronen te vinden. Ik maakte maat 110 voor mijn 4,5 jarige.

Stof
De zwart witte panterprint stof is van Babystofjes. Hier kun je ook leuke stofjes scoren voor grotere kids. Ze hebben meerdere soorten panterprintstof. Ik bestelde deze.

Combinatie
Dit stofje is heel goed met allerlei kleuren te combineren. Op de foto’s hebben we de legging gecombineerd met een zwart ‘Fashionista’ shirt van Hippe Beebjes, enkellaarsjes van Schuurman Schoenen en gele tule rok van de HEMA. Dit zou maar zo eens haar nieuwe lievelingsrok kunnen worden. Ze heeft hem ook in het fluorroze in een kleinere maat en deze draagt ze al 1,5 jaar lang gemiddeld 1 keer per week! Nu wordt hij te kort, dus toen ik deze zag moest ik hem wel kopen voor haar! Een goede vervanger. En als hij van dezelfde kwaliteit is als de roze, dan is hij onverwoestbaar!

Bekijk hier meer Viola leggings!

Op de foto’s showt ze haar setje en snuffelt ze aan onze mooie orchidee;)

3 reacties op “Hippe panterprint legging – Viola LMV patroon”

  1. Echt een succes dat patroon! Mijn dochter heeft nu net maat 86. Ze wordt over twee weken 1 jaar. Ik volg je blog nu al een tijdje en zie dat je flink ervaring hebt met kleine meisjes. Wanneer naaide je maat 92 voor je dochters? Deze legging bijvoorbeeld? Of de Lenadress..
    Vind het zo lastig in te schatten of ik gaar zomeroutfit misschien al in 92 moet gaan maken.

    • Leuk om te horen dat je mij volgt☺️

      Lastig inschatten. Jouw dochter is blijkbaar groter dan de mijne, want mijn dochter die nu net 2 is geworden draagt maat 92. Voor haar zomerkleding ga ik maat 98 maken. Bij jou zou ik denken dat je voor de zomer voor maat 92 kan gaan. Maar je weet nooit wat voor groeispurt eraan komt☺️ Succes!

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: