Gestreept Fons & Sien shirt met joggingrokje

img_1981Bij de joggingrok die ik maakte aan de hand van het patroon van de Candy Dress wilde ik een bijpassend shirt naaien. Lichtblauw vind ik mooi samengaan met fuchsia en laat het zou zo zijn dat dit leuke streepstofje gewassen en gestreken klaar lag in mijn kast.

Fons & Sien shirt
Over het patroontje hoefde ik niet lang na te denken. Ik wilde een beetje een stoer of basic model voor bij de rok. Een mooi moment om het populaire Fons & Sien shirt te proberen. Wat een mooi, hip en bovendien gratis patroon! Deze ga ik zeker nog vaker gebruiken. Er zijn verschillende opties met de mouwafwerking en je kunt er ook nog een rok of een trui van maken, waardoor je er volop mee kunt variëren. Dit is trouwens een maatje 104 voor mijn net 3 jaar geworden dochter.

Strijkapplicaties
Om het af te maken heb ik het shirtje opgeleukt met twee strijkapplicaties die ik een paar weken geleden kocht bij de Zeeman. Deze heb ik eerst erop gestreken en daarna nog helemaal langs de buitenrand vastgenaaid met de kleinste rechte steek.

Mama en dochter blij!

Ps: Adidasjes zijn met stip mijn favoriete sneakers voor de zomer!

speeltoestel kopen

5 reacties op “Gestreept Fons & Sien shirt met joggingrokje”

  1. […] Restjes stof Ik krijg dan ook altijd zin om even wat restjes stof te verwerken. Als eerste maakte ik een ondergoed setje voor mijn kleuter. Hiervoor gebruikte ik gratis patronen van De Dromenfabriek. Het singlet vind je hier en de hipster vind je hier. Zit zitten mooi en vallen goed op maat. De blauwe stof is van Poppy, het is een restant van een Lena Dress die ik maakte. Bij de hipster gebruikte ik aan de achterkant een ander stofje, omdat ik niet genoeg had. Ik vind dit er verrassend leuk uit zien als ze het aan heeft. Deze streepjesstof had ik over van een Fons shirt. […]

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: