Gestreept Fons & Sien shirt met joggingrokje

img_1981Bij de joggingrok die ik maakte aan de hand van het patroon van de Candy Dress wilde ik een bijpassend shirt naaien. Lichtblauw vind ik mooi samengaan met fuchsia en laat het zou zo zijn dat dit leuke streepstofje gewassen en gestreken klaar lag in mijn kast.

Fons & Sien shirt
Over het patroontje hoefde ik niet lang na te denken. Ik wilde een beetje een stoer of basic model voor bij de rok. Een mooi moment om het populaire Fons & Sien shirt te proberen. Wat een mooi, hip en bovendien gratis patroon! Deze ga ik zeker nog vaker gebruiken. Er zijn verschillende opties met de mouwafwerking en je kunt er ook nog een rok of een trui van maken, waardoor je er volop mee kunt variëren. Dit is trouwens een maatje 104 voor mijn net 3 jaar geworden dochter.

Strijkapplicaties
Om het af te maken heb ik het shirtje opgeleukt met twee strijkapplicaties die ik een paar weken geleden kocht bij de Zeeman. Deze heb ik eerst erop gestreken en daarna nog helemaal langs de buitenrand vastgenaaid met de kleinste rechte steek.

Mama en dochter blij!

speeltoestel kopen

5 gedachtes over “Gestreept Fons & Sien shirt met joggingrokje

  1. Pingback: Eerste shirt voor mama zelf | made by MoDi

  2. Pingback: Hét altijd goede meisjesjurkje | MADE by MoDi

  3. Pingback: (Paperbag) rimpelrokjes + lengte meisjesrokjes | MADE by MoDi

  4. Pingback: 4 snelle / kleine projectjes | MADE by MoDi

  5. Pingback: Yfke jurk met colorblock | MADE by MoDi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s