300e blog!!!! – Gratis Fons shirt (met lange mouwen) voor mijn zoontje

Nu ik ook een zoontje heb, ben ik weer lekker aan het expirimenteren met verschillende sweaters en longsleeves. Zo maakte ik het Fons shirt van Wisj nog nooit met lange mouwen. Dit is de eerste keer dat ik dat wel deed.

Borstzakje en geen boordjes
Sien jurkjes en Fons shirts zonder mouwen zag je al wel vaker voorbij komen. Het is een leuk en makkelijk patroon om te maken. In plaats van boordjes aan de mouwen, zoomde ik de mouwen om. Ook voegde ik nog een borstzakje toe op de voorkant. Dit is maat 86 voor mijn 13 maanden oude dreumes.

Stof
De stof is tricot van Swafing, ontworpen door Thorsten Berger. Ik vind de kleur en de print zo mooi! Helemaal blij mee! De stof is te bestellen bij Hip en Eigenwijs en heet Urban Jungle. Aan de zijkant van de stof zat een stukje met daarop de naam van de designer. Dit heb ik gebruikt voor het netjes afwerken van de hals. Dat zie je op de foto hieronder. Ziet er stoer uit zo.

KORTINGSCODE
Wil je deze stof ook kopen? Of andere hippe of eigenwijze stoffen? Ik mag jullie een kortingscode aanbieden van 10% op het gehele assortiment van Hip en Eigenwijs! Gebruik de code 20822moniek en dan wordt je korting vanzelf verrekend. De code is geldig tot en met 30 november 2022, dus wacht niet te lang! Klik hier om direct naar Hip en Eigenwijs te gaan!

Combi
De schoentjes op de foto zijn van Shoesme en het broekje is van Zara.

300
Dit is mijn 300e blog! Het voelt helemaal niet alsof ik er al zoveel heb geschreven. Ik blijf lekker doorgaan! Naaien is mijn leukste hobby en schrijven doe ik ook graag, dus jullie hoeven mij voorlopig nog niet te missen;) Ik had hier graag een actie aangekoppeld om het te vieren, maar duur alle drukte van de laatste tijd heb ik nummer 300 helemaal niet zien aankomen. Jullie houden een leuke actie van mij tegoed!

Op de foto’s
Auto’s / Hema
Schoentjes / Shoesme
Broek flatlay / Zara
Broek aan foto’s / Hema

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: