Lena Dress met golfjes

Al sinds eind zomer 2017 lag deze Lena Dress netjes geknipt te wachten om in elkaar gezet te worden. Maar dat kwam er dus nu pas van. Gelukkig heb ik de maat toen ruim aangehouden en past hij mijn dochter nog. Het is een maat 98 en ze wordt bijna 3.

Schattige golfjes
De stof kocht ik vorig jaar als coupon op de markt voor een prikkie. Hij is van ‘By Poppy’. Ik vind het een mooi fris blauw kleurtje met een super lief patroontje, namelijk schattige kleine golfjes. Om het wat pittiger te maken heb ik er aan de achterkant een fluor geel bandje tussen gezet.

Patroon
Het gratis patroon van de Lena Dress vind je hier. Het is een makkelijk jurkje om te maken. Je kunt er ook lange mouwen aan maken. Op de blog van WenSJe staat nog een super leuk patroon, namelijk de Fons en Sien jurk / trui / shirt. Deze gaat snel volgen!

Dochter wilde de jurk eigenlijk al niet meer uit, maar toch maar even wachten op iets aangenamere temperaturen. En ik moet straks nog afkicken van het vele naaien, want mijn zwangerschapsverlof loopt binnenkort ten einde….

4 gedachtes over “Lena Dress met golfjes

  1. Pingback: Lena Dress met een strikje | MADE by MoDi

  2. Pingback: 4 snelle / kleine projectjes | MADE by MoDi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s