Leonora Sweater van LMV met glitterhertjes

img_0280Het boek Naaien voor beginners Kids van La Maison Victor heb ik al langer. Ik maakte er al meerdere projecten uit; de Viola legging, de Candy Dress, de Leather Sweater en misschien vergeet ik er nog wel één. Een hele goede aankoop dus.

Ik besloot nu te gaan voor de Leonara Sweater. Een sweater met een langere achterkant, dan de voorkant en leuke splitsjes aan de zijkant.French Terry
Ik maakte hem in een mooie french terry stof met glitterhertjes. Een heerlijk stofje, dat we ook in het roze hadden. Ook daar heb ik al 3 projecten van gemaakt. Het was een grote lap en ik laat niet graag stof verloren gaan;) Deze witte variant kocht ik bij mijn favoriete marktkraam in Doetinchem van Megastoffen.

Patroon
De Leonara Sweater is makkelijk en snel te maken. Alleen vraag ik me af of ik de onderkant helemaal heb gedaan zoals de bedoeling was, maar die kan er prima mee door.

Ik had zelf in gedachte de sweater de combineren met een spijkerbroek, maar ik had kunnen verwachten dat mijn meisje daar anders over zou denken. Een kleuter met een duidelijke eigen mening: “Broeken zijn voor jongens!”. Met een rokje vindt ze hem wel leuk. Kan ook natuurlijk!

Combinatie:
Rokje van B.Nosy
Legging met glitters van B.Nosy

Eén reactie op “Leonora Sweater van LMV met glitterhertjes”

Geef een reactie

Instagram

Nieuwste reacties

%d bloggers liken dit: