Makkelijke traktatie kinderdagverblijf kindje 2 jaar

Mijn zoontje is alweer 2 jaar geworden. Hij zei al een tijdje ‘nee’, maar is nu dan ook een échte peuter. Ook al is het mijn derde, het blijft gek hoe snel het baby- en dreumesjaar voorblij vliegen.

Natuurlijk mocht hij op het kinderdagverblijf ook trakteren voor zijn verjaardag. Het was tevens zijn afscheidsfeestje in de babygroep, want vanaf 2 jaar gaan de kindjes bij ons naar de peutergroep.

Gezonde traktatie
Op het kinderdagverblijf willen ze graag dat je gezond trakteert. Ik vind het zelf altijd fijn om een traktatie vooraf te kunnen maken. En sommige kindjes zijn te jong om bepaalde dingen te eten, dus het is ook handig als het mee naar huis genomen kan worden.

Traktatie zakje
Ik ging op zoek naar een leuk traktatiezakje van papier (duurzamer) en dat viel nog niet mee. We leven echt in een land waar voor meisjes veel meer keuze is dan voor jongens. Niet alleen met kleding, maar dus ook met traktaties en verjaardagsversiering etc. Echt bizar! Uiteindelijk vond ik een leuk unisex zakje bij HEMA. Ze zijn mooi en kosten maar € 1,25 per 8 stuks.

Rozijntjes en klei
In het zakje stopte ik:
een doosje rozijntjes
een mini potje klei (Playdoh)
een kleivormpje van Zeeman (je kunt ze natuurlijk ook hier online bestellen)

2 (cadeau)label
Met mijn Cameo sneed ik hangertjes voor aan de zakjes in de vorm van een 2. Ik gebruikte hiervoor kraftpapier van de Action. Ik knoopte de 2 aan het zakje met een stukje garen.

Leidsters
De leidsters kregen uiteraard ook een kleinigheidje. Een pakketje met een fles Nivea douchegel, reep Tony Chocolonely en een kaartje met daarop een bedankje en een handafdruk van mijn zoontje gemaakt met verf.

Snel klaar, makkelijk en ziet er leuk uit. Ik was dik tevreden!

Ps: de vlaggetjes die aan de mand zitten maakte ik vorig zelf. Lees hier meer!

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: