Vingerpoppetjes met soepstengel traktatie kinderdagverblijf

Deze traktatie maak je supersnel en zit er toch erg leuk uit. Waar ik bij mijn oudste dochter de eerste keer een hele middag aan het knutselen was om een traktatie voor het kinderdagverblijf te maken, maak ik het mezelf nu vaak wat makkelijker. Helemaal bij zulke jonge kinderen, want die zullen jouw werk nog niet heel erg waarderen.

Mijn zoontje zit op het kinderdagverblijf in een groep van 0 tot 2 jaar en ze moeten gezond trakteren. Ik kom dan altijd al gauw op een doosje rozijntjes uit. Nu besloot ik een keer voor een soepstengel te gaan.

Vingerpoppetjes trakteren
Toen mijn dochter 4 werd trakteerde ze op het kinderdagverblijf ook op vingerpoppetjes. Ik had er toen bewust al meer besteld, zodat mijn zoontje ze ook kon trakeren. Haar vingerpoppetjes traktatie (die heel anders is) kun je hier bekijken.

Soepstengels
Het maken van deze traktatie is supersimpel. Je pakt een soepstengel en schuift daar een vingerpoppetje overheen. Ik knoopte er nog een kaartje aan in de vorm van een ‘1’ met daarop een tekst. De 1 sneed ik uit dik papier van de Action met mijn Cameo Silhouette. Je kunt dit natuurlijk ook gewoon met een schaar doen en perferator.

Wat heb je nodig?
Wil je dit ook maken, dan is dit je boodschappenlijstje:
Soepstengels
Vingerpoppetjes
Touwtje
Dik papier
Stiften / pennen

Verder heb je een vaas of grote pot nodig om de soepstengels in te zetten. Veel plezier met maken en uitdelen!

Vlak voor de eerste verjaardag van mijn zoontje kochten we ook zijn eerste echte schoenen. We kwamen wederom op Shoesme uit, deze zitten zo mooi én zijn makkelijk aan te trekken!

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: