Het is Kinderboekenweek: koop een boek & ontvang een tof boek gratis!

Van 4 t/m 15 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema is dit jaar: ‘Bij mij thuis’. Tijdens deze week (eigenlijk 10 dagen) is er aandacht voor kinderboeken. Door het hele land zijn activiteiten, o.a. op scholen, bij bibliotheken en in boekhandels, want lezen is goed voor de (taal)ontwikkeling van kinderen. Benieuw waarom het zo goed is? Kijk dan eens hier.

Bij mij thuis
Dit jaar is het thema van de Kinderboekenweek: ‘Bij mij thuis’. Thuis betekent voor iedereen iets anders en thuis bestaat in veel verschillende vormen. Deze diversiteit wordt dit jaar gevierd. Er is aandacht voor de verschillen en gelijkenissen. Hoe kan dat beter dan met boeken? Want ook in boeken komen allerlei thuissituaties aan bod en daardoor stimuleren deze verhalen om het gesprek aan te gaan. Lees over thuissituaties in verre landen of leer van alles over verschillende huizen. Niet ieder huis hoeft een thuis te zijn. Bron: Kinderboeken.nl

Kinderboekenweekgeschenk
Sanne Rooseboom heeft dit jaar het Kinderboekenweekgeschenk ‘Ravi en de laatste magie’ geschreven. Nadat Ravi met haar moeder en broertje noodgedwongen moet verhuizen, komen ze in een tehuis voor oude mensen. Dit blijken gepensioneerde tovenaars, maar daar gaat van alles mis… Ravi moet het stoppen. Lukt dat? En gaat ze zich ooit weer ergens écht thuis voelen? Dit boek krijg je cadeau bij aankoop van een ander kinderboek als je tijdens de Kinderboekenweek een kinderboek koopt.

Zoek een tof boek voor je kind
De kinderboekenweek is een mooi moment om je kind een nieuw boek uit te laten kiezen en cadeau te doen. Ook handig voor Sinterklaas en de Kerstman om alvast leuke cadeautjes in te slaan voor de decembermaand;) Heb je gelijk 2 cadeautjes!

Top 10 kinderboeken
Bekijk hieronder de top 10 kinderboeken van dit moment op Bol.com.


Kinderboekenweek voorbij?
lees je dit nu na de Kinderboekenweek? Dan is het nog steeds leuk om een boek te kopen voor je kind. Een boek is altijd een goed idee! Liever niet kopen? Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis lid worden van de Bieb!

Heb jij nog te gekke boekentips? Het lievelingsboek van jouw zoon of dochter? Laat een reactie achter!

Geef een reactie


Doneren = lief!

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Ben jij geinspireerd geraakt? Doe een eenmalige donatie!

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Choose an amount

€3,00
€7,00
€11,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Je bijdrage wordt gewaardeerd! ♥

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

DoneerDoneer maandelijksDoneer jaarlijks
%d bloggers liken dit: